29 / 03 / 2024

Kayseri Park ziyaretçilerini üç muhteşem Citroen'le ödüllendiriyor!

 Kayseri Park ziyaretçilerini üç muhteşem Citroen'le ödüllendiriyor!

Kayseri Park’tan 16 Kasım-30 Mart tarihleri arasında alışveriş yapan ziyaretçiler 5 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek olan çekilişle Citroen C5, C4 ve C-Elysee model araç kazanıyor.




Kayseri 'deki kazançlı alışveriş adresi Kayseri Park ziyaretçilerini üç muhteşem Citroen'le ödüllendiriyor. 

Kayseri Park'tan 16 Kasım-30 Mart tarihleri arasında alışveriş yapan ziyaretçiler 5 Nisan Cumartesi günü gerçekleşecek olan çekilişle Citroen C5, C4 ve C-Elysee model araç kazanıyor. Çekiliş için düzenlenen organizasyonun sunuculuğunu ünlü manken İpek Tanrıyar yaparken, sevilen sanatçı Keremcem de şarkılarıyla Kayserilileri coşturacak. 

Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin 16 Kasım-30 Mart tarihleri arasında gerçekleşen ve "Kayseri Park'tan Üç Muhteşem Citroen" adını taşıyan kampanyasının talihlileri 5 Nisan Cumartesi günü belli oluyor. Noter huzurunda gerçekleşecek olan çekilişle üç şansı Kayseri Park ziyaretçisine, Incar sponsorluğunda Citroen marka C5,C4 ve C-Elysee model araç hediye edilecek. Çekiliş için Kayseri Park'ta büyük bir organizasyon düzenlendi. 

Sunuculuğunu ünlü manken İpek Tanrıyar'm yapacağı organizasyona sevilen sanatçı Keremcem de şarkılarıyla renk katacak. 

Kampanya büyük ilgi gördü Kayseri'deki kazançlı alışverişin adresi Kayseri Park, ses getiren kampanyalarıyla dikkat çekiyor. Kayseri Park'm "Üç Muhteşem Citroen" kampanyası da büyük ilgi gördü. Kampanyaya Kayseri Park'ta bulunan mağazalardan aynı gün içerisinde toplamda 50 lira ve katları tutarında alışveriş yapıp, fatura veya fişlerini Renk Kartı'na işleten herkes katıldı.


Deniz Postası


Geri Dön