26 / 04 / 2024

Kayseri Park'ta 'Tarihe Damgasını Vuranlar' Sergisi açıldı!

Kayseri Park'ta 'Tarihe Damgasını Vuranlar' Sergisi açıldı!

Tarihe damgasını vuran 47 ünlü ismin heykellerinin yer aldığı St. Petersburg Balmumu Heykel Sergisi Kayseri Park'ta ziyarete açıldı



Dünya tarihine damgasını  vuran Atatürk, Farabi, Timurlenk, Leonardo da Vinci, Dostoyevski, Lenin, Stalin, Fatih Sultan Mehmet, Yavuz Sultan Selim, Şeyh Şamil, Kanuni Sultan Süleyman, Cengiz Han ve Yunus Emre'nin de aralarında bulunduğu 47 ünlü ismin heykellerinin yeraldığı St. Petersburg Balmumu Heykel Sergisi bugün Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde açıldı. St. Petersburg Balmumu Heykel Sergisi'nin açılışını ünlü tiyatro sanatçısı Levent Kırca yaptı. Açılışta tiyatrocu Bülent Demir'in Michael Jackson'ı canlandırması büyük ilgi gördü. Sergi 15 Eylül'e kadar saat 10.00 - 22.00 arasında gezilebilecek.

Tam bir kültür harmanı  olan balmumu heykellerin cam kafeste olanlarının fotoğrafları ziyaretçiler tarafından çekilebilecek. Diğerleri ise yüksek ısı ve ışıktan olumsuz yönde etkilendikleri için fotoğraflanamayacak. Sergi ortalama 45 dakikada gezilebiliyor.


Geri Dön