29 / 03 / 2024

Kayseri Park'ta temizlik timi kuruldu

Kayseri Park'ta temizlik timi kuruldu

Ayda 600 binden fazla kişinin ziyaret ettiği Kayseri Park Alışveriş  ve Yaşam Merkezi, temizlik çalışmalarına ağırlık verdi



Ayda 600 binden fazla kişinin ziyaret ettiği Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, hem çalışanlarının hem de ziyaretçilerinin sağlığını korumak için temizlik çalışmalarına ağırlık verdi. Bu konuda özel bir ekip görevlendiren yönetim, alışveriş merkezini özel solüsyonlarla yıkıyor.

Son dönemde ortaya çıkan domuz gribi ve çeşitli salgın hastalıklar özellikle toplu yaşam alanlarında tedirginlik yaratıyor. Bu yüzden hem çalışanlarını hem ziyaretçilerini korumak isteyen Kayseri Park Alışveriş ve Yaşam Merkezi, temizlik çalışmalarına ağırlık verdi. Ayda 600 binden fazla kişinin ziyaret ettiği merkez için özel eğitimli bir temizlik timi kuruldu. Kayseri Park yönetimi, alışveriş merkezini antibakteriyel özel solüsyonlarla dezenfekte ediyor. Kayseri Park Genel Müdürü Muzaffer Gülöz, "Alışveriş merkezinin ortak kullanım alanlarını ve yemek katını sık sık temizliyoruz. Bunun yanı sıra herkesin temas ettiği korkulukları, merdiven başlarını, merdivenleri, tuvaletleri, tuvaletlerde bulunan muslukların başlarını ve elimizi değdirebileceğimiz her yeri özel solüsyonlarla yıkıyoruz" dedi. Mikropların havada asılı kalmaması için de merkezi sık sık havalandırdıklarını ifade eden Gülöz, domuz gribinden dolayı müşteri sayısında herhangi bir azalma olmadığını söyledi.


Geri Dön