29 / 03 / 2024

Kayseri Pınarbaşı Gençlik Merkezi'nin temeli yarın atılacak!

Kayseri Pınarbaşı Gençlik Merkezi'nin temeli yarın atılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde sosyal hayata büyük canlılık getiren kadın ve gençlik merkezlerine yenilerini ekliyor. Pınarbaşı Gençlik Merkezi'nin temeli yarın atılıyor.




Kayseri Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde sosyal hayata büyük canlılık getiren kadın ve gençlik merkezlerine yenilerini eklemeye devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temelini  yarın atacaklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2016 yılında 10 ilçeye kadın ve gençlik merkezi yaparak hizmete açtıklarını hatırlattı. Yer tespiti yapılamadığı için Pınarbaşı ve İncesu kadın ve gençlik merkezlerini 2017 yatırım programına aldıklarını ifade eden Başkan Çelik, her iki ilçeye yapılacak olan tesislerin ihalesini yaptıklarını kaydetti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nin temelini 25 Mart Cumartesi günü saat 14.00’te atacaklarını dile getirerek, pek çok fonksiyonu bir arada bulunduran kadın ve gençlik merkezini kısa sürede tamamlayarak Pınarbaşı halkının hizmetine sunacaklarını söyledi.    

Başkan Çelik, Pınarbaşı Kadın ve Gençlik Merkezi’nde 600 metrekare alanlı bir adet çok amaçlı salon, 130 metrekare alanlı konferans salonu, yüzme havuzu, fitness salonu, bayanlar lokali, kreş ve KAYMEK kurslarının verilebileceği beş adet atölye bulunduğunu kaydetti.



Kayseri Büyükşehir Belediyesi


Geri Dön