26 / 04 / 2024

Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürlüğü'nden satılık fabrika!

Kayseri Şeker Fabrikası Genel Müdürlüğü'nden satılık fabrika!

Kayseri Şeker Fabrikası Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü, Gebe Düve ve Süt Üretim Tesisinde Bulunan 108 Adet Holstein cinsi Buzağı 11 Grup altında, 10 Haziran 2011 Cuma Günü saat 14:30'da yapılacak ihale ile satılacak....



Kayseri Şeker Fabrikası Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü, tarafından verilen ilan;

KAYSERİ ŞEKER FABRİKASI A.Ş. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ'NDEN İLAN

Şirketimiz İncesu Gebe Düve ve Süt Üretim Tesisinde Bulunan 108 Adet Holstein cinsi Buzağı 11 Grup altında, 10.06.2011 Cuma Günü saat 14:30'da yapılacak ihale ile satılacaktır.

1- Alıcı, teklifini vermeden önce Şirketimiz incesu Gebe Düve ve Süt Üretim Tesisindeki buzağılar hakkında, 0 352 223 81 71 numaralı telefondan mesai saatleri dahilinde Tesis Müdürümüz Bedrettin ÛZDEMİR ve Hayvansal Üretim Müdürümüz Ekrem KAYGISIZ'dan bilgi alabilecek, 03.06.2011 Cuma günü mesai saatleri dahilinde buzağıları Tesisimizde yetkililer nezaretinde görebilecektir.

2- Alıcı, Şirketimiz Pazarlama servisinden temin edeceği, buzağıların sıra numarası, küpe numarası,doğum tarihleri ve TİGEM Koçaş Tarım işletmesi / AKSARAY fiyat skalasına göre her bir grubun muhammen bedellerini gösterir tablodaki asgari fiyatları baz alarak teklifini verecektir. İhalede, Şartname ve Sözleşme ekinde belirtilen skalaya göre belirlenen asgari bedellere ulaşılmadığı takdirde, asgari bedelin altında kalan grup veya gruplar için satış yapılmayacaktır.

3- Teklifler en geç 10.06.2011 Cuma günü saat 14:00'a kadar Şirketimiz muhaberat servisine kapalı zarf içerisinde verilmiş olacaktır. 10.06.2011 Cuma saat 14:00'dan sonra gelen teklifler dikkate alınmayacak, postada vuku bulacak gecikmelerden Şirketimiz hiçbir şekilde sorumlu olmayacaktır.

4- İhale 10.06.2011 Cuma günü saat 14:30'da Şirketimiz Ofis binasında yapılacaktır. Aynı gün açık artırma yapılacağından, Alıcı veya Alıcıyı temsile yetkili bir kişinin, ihale saatinde şirketimizde hazır bulunması gerekmektedir.

5- İhaleye ait geçici teminat verilen toplam teklif tutarının % 5' i, olup banka teminat mektubu, devlet tahvili, hazine bonosu veya nakit olabilir. Geçici teminat vermeyen firmaların teklifleri değerlendirmeye alınmayacaktır.

6- İhaleye katılacak firmalar veya şahıslar ihalede söz konusu olan buzağıların her bir grubu için ayrı ayrı teklif verebileceği gibi, her bir grup fiyatını ayrı ayrı belirtmek şartıyla tamamı içinde teklif verebilecektir.

7- ihaleye ilişkin Şartname ve Sözleşme ile satışı yapılacak buzağıların sıra numarası, küpe numarası ve doğum tarihlerini gösterir tablo, Şirketimiz Pazarlama Servisi veya Şirketimize ait internet sitesindeki (kayseriseker.com.tr) şartname metni ekinden temin edilebilecektir.

8- Teklif Mektubu ekinde imzalı Şartname ve Sözleşme mutlaka bulunacaktır. Alıcılar, gerçek kişi iseler teklifleri ile birlikte imzalı şartnameyi, resimli kimlik fotokopisini, bir başkası adına teklif veriyorsa temsile yetkili olduğunu gösterir vekaletnameyi, tüzel kişi iseler teklif veren kişinin şirketi temsile yetkili olduğunu gösterir imza sirkülerini ve Ticaret Sicil Gazetesi'nin bir fotokopisini mutlaka vereceklerdir.

9- Şirketimiz 4734 sayılı devlet ihale kanuna tabi olmadığından ihaleyi kısmenveya tamamen yapıp yapmamakta serbesttir. KAYSERİ ŞEKER FABRİKASI A.Ş.

 


Münevver Danış/Emlakkulisi.com


Geri Dön