26 / 04 / 2024

Kayseri Yarkent Konutları'nın temeli atıldı!

Kayseri Yarkent Konutları'nın temeli atıldı!

Kayseri’de inşaat sektörünün önde gelen firmalarından olan Özerler İnşaat, Mimsin’de Yarkent Konutlarının temelini dualarla attı. Cuma Özer, Kayseri’nin birçok bölgesinde konut yapmaya devam ettiklerini ifade etti.



Çok sayıda davetlinin katıldığı temel atma töreninde konuşan Özlerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer, Kayseri’nin birçok bölgesinde konut yapmaya devam ettiklerini ifade ederek, “ Mimsin’de ikinci projemiz olan Yarkent Konutlarının temelini atmaktan mutluluk duyuyoruz. 150 metrekare 2+1 şeklinde yapılacak projemizi inşallah 2017 yılında teslim edeceğiz” dedi.


ÇİZGİMİZDEN ÖDÜN VERMEYECEĞİZ

Özlerler İnşaat olarak en temel prensipleri olan kaliteli malzeme, kaliteli işçilikten asla taviz vermeyeceklerinin altını çizen Cuma Özer, “ Yıllardır inşaat sektöründe olan firmamızı tanıyanlar bizim için kalitenin ve verilen sözün ne kadar önemli olduğunu bilirler. İnşallah, Yarkent konutlarında bu çizgimizden taviz vermeyeceğiz. İnşaat sektörünün oldukça geliştiği bir şehir olan Kayseri’de her yıl binlerce konut imal ediliyor. Güzel bir ev hayali kuranlar, inşaat sektörünün canlılığına can katıyor. Ancak, inşaat maliyetlerinde ki artış konut fiyatlarına da yansıyor. Böyle olunca ev sahibi olmak isteyenler zorlanıyor. Yetkililerin, Türkiye ekonomisinin lokomotifi olan inşaat sektörünün sıkıntılarına bir an önce çözüm bulmasını istiyoruz. Son olarak, Kayseri’nin sürekli gelişen bir bölgesi olan Mim Sin’de yapacağımız konutların şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Temel atma töreninde verilen yemekte bir araya gelen davetliler, daha sonra dualar eşliğinde temele ilk harcı koydular.  Özerler İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cuma Özer ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili Okan Özer, törene katılan davetlilerle tek tek ilgilenerek, yeni proje hakkında bilgiler verdiler.


E Haber 


Geri Dön