25 / 04 / 2024

Kayseri'de 1 milyon 573 TL'ye satılık arsa!

Kayseri'de 1 milyon 573 TL'ye satılık arsa!

Kayseri 3. satış memurluğu; Kayseri ili, Melikgazl ilçesindeki arsayı satıyor. Toplam değeri 1 milyon 573 bin TL olan arsanın ihalesi  6 Haziran 2011 günü saat 11:20 -11:25 arası   Kayseri 3.Sulh Hukuk Mahkemesi duruşma salonunda yapılacak....



İzmir 20. İcra Müdürlüğü tarafından verilen ilan şu şekilde;


T.C. KAYSERİ 3. (SULH HUKUK MAH.) SATIşž MEMURLUĞU
TAşžINMAZIN ACIK ARTIRMA İLANI
DOSYA NO: 2010/9 SATIşž


Tapu Kaydı: KAYSERİ lll, MELİKGAZİ ilçesi, Tacettin Veli mahallesi! 5208 ada 6 parsel 1311.34 m2, Arazi

Özellikleri: Taşınmaz Kayseri ili, Melikgazl ilçesi Tacettin veli mahallesinin merkezi bölümünde bulunmaktadır. Yakınında bulunan eski evler yıkılmış olup bu taşınmaz ve çevresindeki taşınmazlar bos arsa olarak durmaktadır. çevresinde İmar hareketleri yoğun olup çevrede hastane, market, Is hanlar, gibi bir kısım yapılar bulunmaktadır. Taşınmaz her türlü kamu hizmetinden faydalanmaktadır.

İmar Durumu: 1/1000 ölçekli uygulama imar planı içinde olup, imar planında ticaret nitelikli konut alanı içinde kalmaktadır.

Satış Saati: 11:20 -11:25 - Arası  

Muhammen Bedel: 1.573.608,00-TL Satış şžartları;

1-  Satış 06/06/2011 günü yukarıda belirtilen saatler arasında Kayseri 3.Sulh Hukuk Mahkemesi duruşma salonu (Adliye ek 3 bina kat 4) adresinde acık artırma suretiyle yapılacaktır. Bu artırmada tahmin edilen değerin yüzde 60'ını ve rüchanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış ve paylaştırma giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Böyle bir bedele alıcı çıkmazsa en çok artıranın taahhüdü saklı kalmak şartıyla 16/06/2011 günü aynı yer ve saatler arasında İkinci artırmaya çıkarılacaktır. Bu artırmada da rüchanlı ala ¬caklıların alacakları toplamını, satış ve paylaştırma giderlerini geçmesi ve artırma bedelinin malın tahmin edilen kıymetinin yüzde 40'ını bulması lazımdır. Böyle bir bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2-  Artırmaya İştirak edeceklerin, tahmin edilen kıymetin yüzde 20'si nispetinde Türk Lirası peşin para veya bu miktar kadar milli bir bankanın teminat mektubunu vermeleri lazımdır. Satış peşin para İledir. Alıcıya istediğinde 10 günü geçmemek üzere mehil verilebilir. Tapu alım harcı, damga vergisi ile K.D.V. alıcıya aittir. Birikmiş vergiler satış bedelinden ödenir.

3-  ipotek sahibi alacaklılarla diğer ilgililerin bu taşınmaz üzerindeki haklarını hususiyle faiz ve masrafa dair olan İddialarını dayanağı belgeler ile on bes gün içinde memurluğumuza bildirmeleri lazımdır. Aksi takdirde hakları tapu sicili ile sabit olmadıkça paylaştırmadan hariç bırakılacaktır.

4-  Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İki ihale arasındaki farktan ve yüzde 10 faizden alıcı ve kefilleri mesul tutulacak ve hic bir hükme hacet kalmadan kendilerinden tahsil edilecektir.

5-  şžartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede acık olup gideri ve-rildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6-  Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak İsteyenlerin yukarıda yazılı dosya numarasıyla memurluğumuza başvurmaları gerekmektedir.
is bu ilan tebligat yapılamayan İlgililere tebligat yerine kaim olmak üzere ilan olunur. 13.04.2011

Münevver Danış/Emlakkulisi.com


Geri Dön