26 / 04 / 2024

Kayseri'de emlak sektörü masaya yatırıldı!

Kayseri'de emlak sektörü masaya yatırıldı!

Kayseri’de emlak sektörünün önde gelen firmaları Özet Gayrimenkul Emlak'ın düzenlediği etkinlikte bir araya geldi. Talas’ta gerçekleştirilen etkinlikte, sektörün sorunları masaya yatırıldı.



Kayseri’de emlak sektöründe önde gelen firmalar arasında yer alan ve Merkezin yanı sıra Talas, İldem, TOKİ, GESİ ve Mimarsinan ofislerinde de vatandaşa hizmet veren Özet Gayrimenkul Emlak, sektörde hizmet veren emlakçılarla kahvaltıda bir araya geldi.


Talas’ta gerçekleştirilen etkinlikte, sektörün sorunları masaya yatırıldı. Sorunlara ve çözüm önerilerine yönelik karşılıklı fikir alışverişinde de bulunulan programda aynı zamdan emlakçılar, meslek için bir araya gelmenin ve birlikte sohbet etmenin imkanını da buldu.


Programın ev sahipliğini yapan Özet Gayrimenkul Emlak Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özet,  zaman zaman bu tür etkinliklerle sektöre emek verenlerle bir araya geldiklerini belirtti. Emlakçılık sektörünün diğer sektörler gibi bazı sorunlarla karşı karşıya kaldığını dile getiren Özet, “Her meslekte olduğu gibi bizim sektörde de kayıt dışı bu alanda faaliyet gösterenler var. Yani korsan emlakçılar var. İşte başta bu ve diğer mesleki sorunlarımızı çözmek için zaman zaman bir araya geliyor ve görüş alışverişinde bulunuyoruz. Mesleğimize sahip çıkıyoruz. Bugün olduğu gibi bundan sonraki süreçte de yine emlakçılık yaparak ekmeğini kazanmanın derdinde olan, bu konuda gayret gösteren arkadaşlarımızla bir araya gelmeye devam edeceğiz. Davetimizi geri çevirmeyip, mesleğin birlik ve beraberliği için programımıza katılan herkese teşekkür ediyorum. Bu gibi etkinliklerle hem birbirimizi daha yakından tanıyoruz hem de sorunlarımızı masaya yatırıyoruz. Biz birlikte güçlüyüz. Birlik olursak sorunlarımızı çözeriz. Bu nedenle Allah birlik ve beraberliğimizi bozmasın.”  dedi.


Kayseri Olay


Geri Dön