29 / 03 / 2024

Kayseri'de konut tanıtımı için fuar düzenlenecek!

Kayseri'de konut tanıtımı için fuar düzenlenecek!

Kayseri Emlakçılar Odası tarafından Türkiye'de ilk kez "Toplu Konut, Konut ve Emlak Fuarı" düzenlenecek.



22-25 Temmuz tarihleri arasında 4 gün açık kalacak fuarda toplu konut projeleri, villa, çiftlik ve dağ evi gibi projelerde beğeniye sunulacak.

Kayseri Emlakçılar Odası Başkanı Kazım Temel, Türkiye'de ilk defa konutların tanıtıldığı böyle bir fuarın düzenleneceğini söyledi. Temel, "Kayseri sanayide göstermiş olduğu gelişmeyi şehircilikte ve konut üretiminde de göstermektedir. Fuarın amacı Türkiye'nin önde gelen konut üretenlerinin yapmış oldukları ve yapacakları projelerinin tanıtılması ve gayrimenkul yatırımcılarının bu projeleri yakından tanımalarını sağlamaktır. Gayrimenkul alımı zaman ayrılması ve özen gösterilmesi gereken bir iş. Yoğun çalışma ortamında birçok potansiyel gayrimenkul yatırımcısının büyükşehirlerde yapmak istedikleri yatırımlara yeterince vakit ayırmaya imkânı yoktur. Biz de bu eksikliğini kapatmak için gayrimenkul projelerini yatırımcılarının ayağına getirmeye karar verdik." dedi.

Fuarda çeşitli kampanyalarla ev sahibi ve iş sahibi olmak isteyenlere cazip fiyatların sunulacağını dile getiren Temel, Türkiye'nin büyük ve güvenilir firmalarının projelerinin boy göstereceği fuarın yeni iş imkânları da sunacağını kaydetti.

Temel, konutun yanı sıra fuarda bina güvenlik sistemlerinin de yer alacağını sözlerine ekledi.
Sabah Emlak


Geri Dön