28 / 03 / 2024

Kayseri'de raylı sistem projesi için ihale yapılacak!

Kayseri'de raylı sistem projesi için ihale yapılacak!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi, raylı sistem, Anadolu Harikalar Diyarı ve Erciyes Kış Turizmi projeleri için Nisan ayında 4 ayrı ihale düzenleyecek. Nisan ayındaki ilk ihale raylı sistem projesinin (KAYSERAY) 2. ve 3. etapları için perşembe günü yapılacak



Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Nisan ayındaki ilk ihale raylı sistem projesinin (KAYSERAY) 2. ve 3. etapları için perşembe günü yapılacak. Raylı sistem güzergahının 2. ve 3. etap hatlarla uzatılması için gerçekleştirilecek ihale, yeni güzergahlardaki her türlü altyapı ve üst yapı, imalat, tesisat ve montaj işlerini kapsayacak.
        
Kayseride sosyal hayatın canlandırılması için hayata geçirilecek olan Anadolu Harikalar Diyarı için düzenlenen ihale de 20 Nisanda gerçekleştirilecek. İhaleyi kazanan firma, Anadolu Harikalar Diyarı eğlence merkezi içerisindeki yol, otopark ve spor tesis alanlarına zemin iyileştirmesi işini yapacak.
        
Erciyes Kış sporları ve Turizm Merkezi Projesini de sürdüren belediye, Erciyes Kayak Merkezindeki kullanılmayan eski otel binasının yıkımı için de 20 Nisanda ihale düzenleyecek.
        
Proje kapsamında, Erciyes Dağına kayak pistleri, yapay gölet ile pistlerde koruma ve yönlendirme işleri yapılması için de 25 Nisanda ihale yapılacak.
AA


Geri Dön