29 / 03 / 2024

Kayseri'deki Kuşçu Tatil Köyü'nda çalışmalar tam gaz!

Kayseri'deki Kuşçu Tatil Köyü'nda çalışmalar tam gaz!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri’de sosyal hayatı renklendirmek, zenginleştirmek ve alternatifleri artırmak için hazırlanan projelerden biri olan Kuşçu’da incelemelerde bulundu.




Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kayseri’de sosyal hayatı renklendirmek, zenginleştirmek ve alternatifleri artırmak için hazırlanan projelerden biri olan Kuşçu’da incelemelerde bulundu. Kayseri’nin denizi olarak bilinen Yamula Barajı kıyısında değişik sosyal mekanlar ve imkanlar oluşturduklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar, Kuşçu Tatil Köyü için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirtti.

Başkan Ahmet Çolakbayrakdar’a Kuşçu Marina bölgesindeki incelemeleri sırasında Başkan Yardımcısı Ali Bulu ve Destek Hizmetleri Müdürü Hasan Kılıç eşlik etti. Yapılan çalışmalarla ilgili olarak bilgiler alan Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, “Yamula Barajı’nın çevresinde trekking yapılabilecek yürüyüş parkurları oluşturacağız. Olta balıkçılığı, su altı ve su üstü sporları için farklı organizasyonlarla Kayseri’ye denizin renkliliğini getireceğiz. Şimdi bungalov evlerle Kuşçu’da bir tatil köyü kuruyoruz. Burada piknik alanları yapıyoruz. Vatandaşlarımız hafta sonlarında bungalov evlerinde konaklamalı olarak stres atmaya gelebilecek.” dedi.

İç Anadolu’nun ortasında bir sahil kenti oluşturarak Kayseri’de deniz ve sahil keyfini sunacaklarını ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, yoğun şehir ve iş ortamından sıyrılıp kısa süreliğine de olsa farklı bir mekanda dinlenme imkanı arayanlar için Kuşçu’da kurdukları tatil köyünün çok büyük bir fırsat sunacağının altını çizdi.  “Biz bir aileyiz, biz bir takımız. Huzur iklimi ve birlik-beraberlik içerisinde karşılıklı anlayışla bu projelerimiz gerçekleştireceğiz. Ortak bir gayretle, hep birlikte el ele verip çalışarak, ilçemize, şehrimize ve ülkemize katma değer oluşturacağız" ifadelerini kullanan Başkan Çolakbayrakdar, sözlerini şöyle noktaladı, “Çalışmaları bir an önce tamamlamak için yoğun gayret sarfediyoruz. Çevreye biraz rahatsızlık veriyoruz ancak çalışmalar bitince beklediğimize değecek" dedi.



Kocasinan Belediyesi



Geri Dön