29 / 03 / 2024

Kayserigaz Doğalgaz Eğitim Evi projesiyle tasarrufu öğretiyor!

Kayserigaz Doğalgaz Eğitim Evi projesiyle tasarrufu öğretiyor!

Kayseri'nin doğalgaz tedarikçisi Kayserigaz, başlattığı ' Doğalgaz Eğitim Evi Projesi' ile doğalgaz kullanıcılarına ve ilkokul öğrencilerine, doğal gazın güvenli ve verimli kullanılması konusunda eğitim veriyor.



Kayserigaz Müşteri Hizmetleri Müdürü Ceyhun Bahtiyar, Kayserigaz olarak Doğalgaz Eğitim Evi Projesi başlattıklarını belirterek, "Bu projenin aslında başlama nedeni, halkımızdan gelen taleplerdi. Fark ettik ki, halkımız özellikle doğalgazın verimli ve tasarruflu kullanılması konusunda eksik bilgiye sahipler. Aynı zamanda doğalgazlı şömine, doğalgaz sobası gibi son teknolojik cihazlar konusunda yeteri kadar bilgileri yok. Bütün bunları düşündük. Aynı zamanda doğalgazın güvenli kullanılması konusunda da halkımızı bilgilendirmeye karar verdik. Böylece Doğalgaz Eğitim Evi Projimizi başlattık. Doğalgaz Kullanım Sözleşmesi imzalayan müşterilerimizi örnek evimize davet ediyoruz. 

Burada müşterilerimize doğalgazı nasıl kullanacakları konusunda uygulamalı olarak eğitim veriyoruz. Aynı zamanda nasıl daha verimli kullanırlar, faturalarını nasıl daha düşük ödeyebilirler, bunları da uygulamalı olarak gösteriyoruz" dedi. 

Doğalgaz Eğitim Evi'nde sadece müşterilerine eğitim vermediklerini ifade eden Bahtiyar, "İlkokullardaki öğrencilerimize, resmi kurumlarımıza özel günler düzenleyerek aynı eğitimleri veriyoruz. Her yaş grubuna göre özel eğitimler veriyoruz. 

Bu çalışmamızın çok olumlu geri dönüşlerini de alıyoruz" ifadelerini kullandı. 

Bu arada, eğitim için Büyükşehir Belediyesi'nin doğalgazlı otobüsü ile Kayserigaz'a gelen ilkokul öğrencilerine, Doğalgaz Eğitim Evi'nde doğalgaz kullanımı, çevrenin korunması ve temiz çevre konularında bilgiler verildi. Kayserigaz yöneticileri, öğrencilere çeşitli hediyeler de verdi.


Kayseri Haber


Geri Dön