25 / 04 / 2024

Kayseri'nin spor tesisi sorunu 2017'de çözülecek!

Kayseri'nin spor tesisi sorunu 2017'de çözülecek!

2016-2017 Amatör Spor Kulüplerinin Sezon Açılışı ve Büyükşehir Belediyesi'nin Malzeme Dağıtım Töreni Sümer Tesislerinde yapıldı. Törende konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, sporculara iki ayrı müjde verdi.




2016-2017 Amatör Spor Kulüplerinin Sezon Açılışı ve Büyükşehir Belediyesi'nin Malzeme Dağıtım Töreni Sümer Tesislerinde yapıldı. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik'in yanı sıra Vali Süleyman Kamçı, Dünya Etnospor Konfederasyonu Genel Başkanı Bilal Erdoğan, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, ilçe kaymakamları, ilçe belediye başkanları, bürokratlar ve amatör spor camiası katıldı.

Törende konuşan Kayseri Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Musa Soykarcı, Büyükşehir Belediyesi'ne amatör spora verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti.


Konuşmasında sportif başarı için altyapının önemini vurgulayan ve bu nedenle amatör sporu desteklemeyi sürdüreceklerini ifade eden Başkan Mustafa Çelik, iki ayrı müjde verdi. Başkan Çelik, amatör spor kulüplerine yılda bir kez yapılan malzeme dağıtımının artık yılda iki kez yapılacağını belirtti ve devre arasında da malzeme yardımı yapacaklarını kaydetti. Argıncık Amatör Spor Tesisleriyle ilgili projeden de bahseden Başkan Çelik, amatörün en önemli sorunu olan tesis sorununu 2017 yılında hayata geçirecekleri bu projeyle çözeceklerini belirtti.



Kayseri Büyükşehir Belediyesi



Geri Dön