26 / 04 / 2024

Kazakistan yatırım projeleriyle KOTO'da!

Kazakistan yatırım projeleriyle KOTO'da!

100 bin kişilik yeni bir şehir kurma hazırlığında olan Kazakistan'ın devlet erkanı, alt yapıdan üstyapıya kadar onlarca sektörde yatırımcı bulmak üzere bugün KOTO 'da olacak





100 bin kişilik yeni bir şehir kurma hazırlığında olan Kazakistan'ın devlet erkanı, alt yapıdan üstyapıya kadar onlarca sektörde yatırımcı bulmak üzere bugün KOTO'da olacak Kocaeli Ticaret Odası, iş geliştirme programlarından bir yenisini daha Kazakistan ile gerçekleştiriyor. Geçtiğimiz ay, 100 bin kişilik yeni bir şehrin kurulacağı Kazakistan'a giderek, yatırım projelerinin hazırlanması noktasında görüşmeler gerçekleştiren Kocaeli Ticaret Odası, bugün Kazakistan heyetini ağırlayacak. Kazak heyetinin özellikle; altyapı, baraj, gölet, arıtma tesisi inşaatı, üstyapı, köprü, stadyum devlet yapıları inşası, projelendirme, inşaat makineleri ile hizmet sektöründe yatırımcı aradığını dile getiren Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ, firmaları görüşmelere davet ederek, "Çok hazırlıklı gelecekler. 

Ülkedeki yatırım alanlarını, maliyetleriyle birlikte görme imkanı bulacağız. Firmalarımızı bur fırsatı kaçırmamaya davet ediyorum" dedi. Kazakistan'a yatırım için iş görüşmeleri bugün saat 10.00da başlayacak. 



Kocaeli Bizim Yaka


Geri Dön