29 / 03 / 2024

Kazım Türker: Göztepe'nin yanında durduk!

Kazım Türker: Göztepe'nin yanında durduk!

Türkerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker yaptığı açıklamada "Göztepe'nin, Mahall Bomonti İzmir logolu formasıyla kazandığı bu başarı bizim için gururdur" dedi




TFF 1. Lig Play-Off Finali'ndeEskişehirspor'u yenerek Spor Toto Süper Lig'e çıkan Göztepe'nin sponsorluğunu üstlenen Türkerler Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Kazım Türker, "Göztepe'nin, Mahall Bomonti  İzmir  logolu formayla kazandığı bu güzel başarı bizim için büyük gururdur" dedi.


Eskişehirspor maçını Antalya Stadyumu'nda Başkan Mehmet Sepil'le izleyen Türker, "Göztepe köklü geçmişi, seyircisi ve zaferleriyle İzmir’i İzmir yapan, Türkiye'ye, Türk sporuna güç veren değerlerden biridir" diye konuştu. Kazım Türker şöyle devam etti:


"Göztepe Avrupa’daki ilk sportif başarıları getiren spor kulübümüzdür. Köklü tarihinde UEFA’da yarı final, çeyrek final oynama başarısı göstermiş güzide bir takımımızdır. Profesyonel liglerin başladığı ilk yıldan itibaren sayısız kupa kazanmıştır. Göztepe son dönemde Mehmet Sepil kardeşimin devreye girmesi ve büyük fedakârlıklarla yeniden ayağa kalktı ve hızla özlediğimiz günlerine döndü."




"TÜRKERLER HOLDİNG OLARAK HEP GÖZTEPE'NİN YANINDA DURDUK"


"Türkerler Holding olarak, Mahall Bomonti İzmir markamızla biz de Göztepe'nin yanında durduk. Türkiye'nin en köklü külüplerinden Göztepe'yle işbirliği yapmanın heyecanını hep hissettik.


Bu ekibin Süper Lig'de de büyük işlere imza atacağından hiç şüphe duymuyorum. Yeni hedef yeniden uluslararası başarılardır. Mehmet Sepil kardeşimi, teknik heyeti ve tüm futbolcu kardeşlerimi başarılarından dolayı bir kez daha kutluyorum. Tüm ekibe, iyi şanslar diliyorum. Yolları açık olsun."


Geri Dön