28 / 03 / 2024

Kazlıçeşme Büyükyalı teslimleri ne zaman?

Kazlıçeşme Büyükyalı teslimleri ne zaman?

Firma: Özak-Yenigün-Ziylan

Proje: Büyükyalı

Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı ile hayata geçirilen Büyükyalı İstanbul Projesi'nde konut, ofis ve ticari alanlara yer veriliyor. Proje Zeytinburnu Kazlıçeşme'de inşa ediliyor...



111 bin metrekare alan üzerinde hayata geçirilen  Büyükyalı   İstanbul Evleri, 1.500 daire, ofis ve ticari ünitelerden oluşuyor. Projede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri bulunuyor. 


İstanbul Zeytinburnu Kazlıçeşme'de yer alan Büyükyalı İstanbul Konutları deniz gören ve ulaşım kolaylığı sağlayan konumu ile dikkat çekiyor.


Büyükyalı İstanbul Kazlıçeşme fiyatları!

Büyükyalı İstanbul fiyat listesi 1+1'lerde 1 milyon TL'den başlıyor. Projede daire büyüklükleri 77 metrekare ile 527 metrekare arasında değişiyor. 


Kazlıçeşme Büyükyalı Evleri güncel fiyatlar!

Deniz Kapı, Bahçe Kapı, Kemer Kapı ve Gün Kapı olarak dört mahalle konseptinde yükselen Büyükyalı İstanbul Evleri Özak GYO, Yenigün ve Ziylan Ortaklığı tarafından inşa ediliyor. Büyükyalı İstanbul teslimat tarihi 2019 yılının ilk çeyreği olarak belirlendi. 


Büyükyalı İstanbul projesi ödeme planı kapsamında yüzde 5 peşinat sonrasında yüzde 15'lik kısım bir yıl sonra ödenirken, kalan tutar banka kredisi ile ödeniyor. 


Kazlıçeşme Büyükyalı teslimleri ne zaman?


Zeytinburnu Büyükyalı İstanbul projesinde çocuk oyun alanları, fitness, sauna, spor alanları, yüzme havuzu, cafe, restoran, kapalı otopark gibi özellikler de olacak.


Adres: Kennedy Cad. Kazlıçeşme Mahallesi 34020 Zeytinburnu, İstanbul / Türkiye


Tel: 0212 557 73 73

Web: http://buyukyali.com/

Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön