26 / 04 / 2024

Keçesuyu Konutları 'nda 180 bin liraya: hemen teslim!

 Keçesuyu Konutları 'nda 180 bin liraya: hemen teslim!

Firma: Seçkinler İnşaat

Proje: Keçesuyu Evleri

Gaziosmanpaşa’da Seçkinler İnşaat tarafından yükselen Keçesuyu Konutları 'nda bulunan ticari birim halen satışta. Fiyat 180 bin TL olarak belirlenen ünite 21,5 metrekare alana sahip...





Keçe Suyu Evleri projesi  Seçkinler İnşaat  imzası ile yükseliyor. Gaziosmanpaşa’da hayata geçirilen  Keçe Suyu Evleri projesi 17 kattan meydana gelen tek blok olarak tasarlandı. Projedeki dairelerin tamamı 2 oda 1 salon tipinde inşa edilmiş durumda. Satış sürecinin devam ettiği  Keçesuyu Evleri  projesinde tüm konutlar 96 metrekare alana sahip.


Daire fiyatlarının bulundukları konum ve cepheye göre farklılaştığı Keçe Suyu Evleri ’nde fiyat aralığı 225 bin lira ile 262 bin lira arasında değişim gösteriyor. Konutların yanı sıra bir adet ticari birimin satışa sunulduğu Keçesuyu Konutları ‘nda yer alan bu ünite 21,5 metrekare alana sahip ve fiyatı 180 bin lira olarak belirlendi. 


 Keçesuyu Konutları nda 180 bin liraya: hemen teslim!  


Keçe suyu Evleri ‘nin ödemesinde banka kredisi kullanma imkanı sunuluyor. Basketbol-voleybol sahaları, güvenlik, fitness center ve sauna gibi imkanların yer aldığı Gaziosmanpaşa Keçe Suyu’nda teslimler hemen gerçekleştiriliyor.



212 649 3030

http://www.seckinler.com.tr/

Gülay ODABAŞI


projeye sor



Geri Dön