25 / 04 / 2024

Keçiören Belediye Başkanlığı sosyal tesis yaptıracak!

Keçiören Belediye Başkanlığı sosyal tesis yaptıracak!

Keçiören Belediye Başkanlığı Esertepe mahallesinde kapalı otopark, düğün salonu, nikah salonu ve sosyal tesis yaptıracak. İhale 14 Ağustos 2014 tarihinde saat 15:30'da Belediye Encümen Salonu'nda gerçekleştirilecek...




Keçiören Belediye Başkanlığından:

1 - Mülkiyeti Keçiören Belediyesine ait Esertepe Mahallesi imarın 34906 ada 9 parsel 2275 m² alanlı taşınmaz üzerine 5393 sayılı Belediye Kanunu’nun 18. Maddesi gereğince Belediye Meclisinin 03.09.2012 tarih ve 425 sayılı kararına istinaden belediyemiz tarafından hazırlanan proje doğrultusunda toplam Brüt Alanı 4810 m² inşaat alanına sahip 3 katlı ( İkinci bodrum kat, Birinci Bodrum Kat ve Zemin Kat ) Kapalı Otopark, Düğün Salonu, Nikah Salonu ve Sosyal Tesis Binası yapılmak amacıyla Belediyemiz Encümen Salonunda 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 36. maddesi gereğince kapalı teklif usulü ile 15 yıllığına sınırlı ayni hak tesisi (Üst hakkı) ihalesi yapılacaktır.

2 - İhale 14/08/2014 Perşembe Günü saat 15.30 da Belediye Encümen Salonunda yapılacaktır.

3 - Muhammen Bedel : Bahse konu ihalenin muhammen bedeli 3.804,788,89 TL/Ay dır.

4 - Geçici Teminat Bedeli: İhale konusu ayni hak tesisi (Üst hakkı) işinin Geçici teminat bedeli, 15 yıllık muhammen bedelin %3’ü tutarındaki 114.143,67 TL dir. (2886 sayılı D.İ.K.nun 26. maddesine göre Tedavüldeki Türk Parası yada Bankalar ve Özel Finans Kurumlarının verecekleri süresiz Temimat Mektupları cinsinden verilebilir.)

5 - İsteklilerde aranılan şartlar ve belgeler:

a) Tebligat için Türkiye’de adres beyanı ve ayrıca irtibat için telefon ve varsa faks numarası ile elektronik posta adresi.

b) Kanuni ikametgah Belgesi (Gerçek kişiler için muhtarlıktan alınmış belge, tüzel kişiler için adres bildirgesi verilmesi zorunludur.) ve Türkiye’de tebligat için adres göstermek

c) Teklif vermeye ve temsile yetkili olduğunu gösteren İmza Beyannamesi veya İmza Sirküleri;

d) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odası ya da Esnaf ve Sanatkarlar Odası veya ilgili Meslek Odası Belgesi

e) Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da esnaf ve sânatkar odasından veya ilgili meslek odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

f) Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu Ticaret ve/veya Sanayi Odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,

g) Şekli ve içeriği bu Şartnamede belirlenen teklif mektubu.

h) Bu Şartnamede belirlenen geçici teminat ve şartname bedeli

ı) Vekaleten ihaleye katılma halinde, istekli adına katılan kişinin ihaleye katılmaya ilişkin noter tasdikli vekaletnamesi ile noter tasdikli imza beyannamesi.

i) İsteklinin iş ortaklığı olması halinde, iş ortaklığını belgeleyen noter onaylı iş ortaklığı beyannamesi.

j) Kiracılık ilişkisinden, Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisinden dolayı Belediyemize borcu olmadığına dair belge. (Belediye Mali Hizmetler Müdürlüğünden alınacak.)

k) Kiracılık ilişkisinden, Emlak Vergisi ve Çevre Temizlik Vergisinden dolayı Belediyemizle İcralık ya da Mahkemelik durumda olmadığına dair belge. ( Belediye Hukuk İşleri Müdürlüğünden alınacak.)

6 - İhaleye Katılamayacak olanlar:

a - 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 6. maddesinde belirtilen kişiler, doğrudan veya dolaylı olarak ihaleye katılamazlar.

b - Belediyemizde kiracı iken sözleşmeye aykırı fiillerinden dolayı tahliye edilenler ile bunların eşleri ya da şirket ortakları doğrudan veya dolaylı olarak ihaleye katılamazlar

7 - Belediye Encümeni ihaleyi yapıp yapmamakta ve uygun bedeli tesbit etmekte serbesttir.

8 - Müracaat Belgelerinin Verilmesi: Müracaat belgeleri kapalı bir zarfa konularak; Encümen Başkanlığına sunulmak üzere, ihale günü saat 12.00’ye kadar Belediye Yazı İşleri Müdürlüğüne verilecektir.

9 - İhale şartnamesi, mesai günlerinde mesai saatleri içerisinde Keçiören Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü İhale Servisinden 500 TL şartname bedeli karşılığında temin edilebilir.




Geri Dön