19 / 04 / 2024

Keçiören Muhtarlar Derneği binası açıldı!

Keçiören Muhtarlar Derneği binası açıldı!

Sivil toplum kuruluşlarına verdiği destekle takdir toplayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yapımını üstlendiği Keçiören Muhtarlar Derneği binasının açılış törenine de katıldı.



Sivil toplum kuruluşlarına verdiği destekle takdir toplayan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, yapımını üstlendiği Keçiören Muhtarlar Derneği binasının açılış törenine de katıldı.


Güçlükaya Mahallesi’nde yaptırılan Keçiören Muhtarlar Derneği binasının açılış töreninde Başkan Mustafa Ak’ın yanı sıra Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Kılıçgil, Keçiören Muhtarlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dinçer, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş da hazır bulundu.


Yeni binanın derneğe hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Ak, göreve ilk geldiğinde “Keçiören’i halkımızla hep birlikte yöneteceğiz” sözünü verdiğini hatırlatarak, “Keçiören’i hep birlikte yönetiyoruz. Sizlerle, Meclis Üyeleriyle, muhtarlarla, Kaymakamımızla, bütün bürokratlarla uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. Böylece Keçiören’i Ankara’nın parlayan yıldızı yapıyoruz. Yaptığımız hizmetlerle diğer belediyelere örnek oluyoruz” dedi.


HAYIRLI HİZMETLERİMİZ DEVAM EDECEK

Keçiörenli olmanın, Keçiören’de oturmanın bir ayrıcalık olduğunu söyleyen Mustafa Ak, “Allah ömür verdiği müddetçe Keçiören’de yapılacak çok işimiz var. Güzel ve hayırlı hizmetlerimize devam edeceğiz. Daha yaşanılır bir Keçiören için çok çalışacağız” diye konuştu. Başkan Ak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatından sonra Muhtar İşleri Müdürlüğü’nü kuran ilk belediye olduklarına da dikkat çekerek, “43 muhtarlık binamız var. Mekan iyi olursa hizmet kalitesi de iyi olur. Bütün çalışmalarımızı vatandaşlarımız ‘daha iyi hizmet alsın’ diye yapıyoruz. Her tesisimiz birinci kalitede olsun istiyoruz. Milletimiz en iyi hizmete layıktır” mesajını verdi.


Nusret Dirim ise, böyle nezih ve güzel bir ortamı Keçiören’e ve muhtarlara kazandıran Başkan Ak’a teşekkür ederek “Keçiören için, vatandaşlarımız için güzel hizmetler yapmaya devam ediyoruz. Muhtarlarımızın iyi iletişim içerisinde olmaları önemli. Bu mekan da birlikteliğimize güç katacaktır. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.


ÇOCUKLAR GİBİ ŞENİM

Bu güzel binayı yaptırıp derneğe tahsis eden Mustafa Ak’a şükranlarını dile getiren Ali Dinçer de, “Başkanım Allah razı olsun, hizmetin güzelini yapıyorsunuz. Çocuklar gibi şen oldum. Allah da sizi şen yapsın. İlçemiz birlik dirlik içerisinde. Muhtarlar derneğinin evine hep beraber sahip çıkacağız” diye konuştu.


Konuşmaların ardında Dinçer Başkan Ak’a desteklerinden dolayı teşekkür plaketi ve çiçek verdi. Açılış töreni toplu hatıra fotoğrafının çekimi ile sona erdi.


Hürriyet


Geri Dön