25 / 04 / 2024

Keçiören Müteahhitler Birliği, Zonguldak'taki Creavit'i ziyaret etti!

Keçiören Müteahhitler Birliği, Zonguldak'taki Creavit'i ziyaret etti!

Creavit, Zonguldak Gökçebey’de bulunan Vitrifiye üretim tesislerinde, Cuma günü Keçiören Müteahhitler Birliği yönetimini ağırladı. Vitrifiye üretim süreçleri anlatıldıktan sonra botanik bahçede organize edilen öğle yemeği yenildi.



Creavit, Zonguldak Gökçebey’de bulunan Vitrifiye üretim tesislerinde, Cuma günü Keçiören Müteahhitler Birliği yönetimini ağırladı. 200 bin metre kare üzerine kurulmuş üretim tesisinin içerisinde hayvanların özgürce hareket edebildiği alışıla gelmişin dışında bir  hayvanat bahçesi, çalışanların ve hayvanların doğa ile bütünleşik yaşaması için oluşturulan 100’den fazla bitki türünün bulunduğu botanik bahçe ile arkeoloji ve etnografya müzesi bulunuyor. İlk bakışta üretim tesisi olduğunu anlamakta zorlanacağınız kampüs, insanların, hayvanların ve sanayinin birbiri ile uyum içerisinde var olabileceğini kanıtlayan dünyadaki tek örnek.


Ankara’dan tesisi ziyaret etmek için gelen Keçiören Müteahhitler Birliği yönetimine, Creavit vitrifiye bölümü Üretim Müdürü Türker Elmas  tarafından vitrifiye üretim süreçleri anlatıldıktan sonra botanik bahçede organize edilen öğle yemeği yenildi. Öğleden sonra Devrek’te 80 bin metre kare üzerine kurulan gömme rezervuar ve mobilya fabrikası ziyaret edildikten sonra akşam yemeği için Amasra’ya geçildi. Keyifli geçen gezinin ardından Keçiören Müteahhitler Birliği yönetimi Ankara’ya gitmek üzere Cumartesi günü yola çıktı.



Geri Dön