19 / 04 / 2024

Keçiören Ovakent iş merkezlerinin yeni adresi olacak!

Keçiören Ovakent iş merkezlerinin yeni adresi olacak!

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, MAG Business'a özel açıklamalarda bulundu. 2017 yılında bir çok yatırımı Keçiörenliler'in hizmetine sunacaklarını vurgulayan Ak “Keçiören'e yönelik hizmetlerimiz her alanda devam edecek” dedi.



Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, göreve geldiği 2009 yılından bu zaman dilimine kadar yaptığı çalışmalara dair önemli, açıklamalarda bulundu. Keçiören'in çehresi ve imajına dair bir çok çalışmaya imza attıklarını belirten Ak, şunları söyledi: “ Rahatlıkla söyleyebilirim ki, artık karşınızda yeni bir Keçiören var. Proje ve yatırımlarıyla güçlü, sağladığı güven ve huzur ortamıyla mutlu, insanı doğadan koparmamasıyla örnek, Türkiye'deki ilk olan uygulama ve hizmetleriyle de öncü bir Keçiören ile karşı karşıyasınız.”

Ovakent projesi hakkında da bilgi veren Mustafa Ak “İmarı tamamlanan, altyapısı, ulaşım planı, çevre düzenlemesi en ince ayrıntısına kadar planlanan Ovacık'ta inşaatlar başlıyor. 10 yıl içinde 130 binlik bir nüfusa sahip olmasını beklediğimiz ve artık "Ovakent" adıyla bilinen bölge, konut projelerinin yanı sıra iş merkezlerinin de yeni adresi olacak. 145 metrekarenin altında konut yapılamayacak olan Ovakent'in Ankara'nın da önemli bir yerleşim yeri olmasını hedefliyoruz. Bu alanın, yapılaşmadaki yüksek kalite, bol otopark, az trafik sorunu ve nefes alınabilecek alanlarla Keçiören'in yeni yüzü olmasını hedefliyoruz” diye konuştu.



Geri Dön