28 / 03 / 2024

Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'de tapu sevinci!

Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'de tapu sevinci!

1 milyon 79 bin metrekarelik dönüşüm alanına sahip olan Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapu dağıtımları başladı.



Keçiören'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları ile bölgede yeni yapılar yükselmeye ve teslim edilmeye başladı. Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nde tapu dağıtımları başladı.


1 milyon 79 bin metrekarelik dönüşüm alanına sahip olan Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi'nin birinci etabında 1.271 konut inşa ediliyor. Proje ile riskli yapılardan tamamen yok olacak ve kalites yüksek, modern kentleşme sağlanacak.


Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi ile 1.727 gecekondu yerini modern evlere bırakıyor. Tapusu olan bin 180 tane gecekonduda yaşayan hak sahipleri müteahhitlerle doğrudan anlaşarak, modern binalarına kavuşacak. Tapusu olmayan gecekondu sahipleri için ise yapılan 451 sosyal konutun çevre düzenlemesi sürüyor. 


Keçiören Yükseltepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 43 konut sahibi tapusuna kavuştu. İzolasyon, ısı yalıtımı, mantolaması olan güvenlik, 3 asansör ve merkezi ısıtmalı konutlar 100 metrekarede 14-15 katlı ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.



Time Türk 


Geri Dön