18 / 04 / 2024

Keçiören'de belediyeden 151 milyon TL'ye ticari ve konut arsası!

 Keçiören'de belediyeden 151 milyon TL'ye ticari ve konut arsası!

Keçiören Belediye Başkanlığı'ndan, Keçiören Yükseltepe Mahallesi'nde bulunan 3 adet konut 27 Eylül 2012 tarihinde saat 15:30'da yapılacak olan ihalede satışa çıkacak.



Resmi Gazete'de yayınlanan ilan şu şekilde;

Keçiören Belediye Başkanlığından:

1 -  Ankara  ili, Keçiören ilçesi, Yükseltepe Mahallesi hudutları üzerinde bulunan, mülkiyeti Keçiören Belediyesine ait aşağıda işin adı, imar ve inşaat durumları belirtilen taşınmazlar üzerine, 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun 36. Maddesine göre kapalı teklif usulü kat karşılığı Konut + Ticaret inşaatı yaptırılacaktır.

2 - İhale 27/09/2012 Perşembe Günü saat 15.30 da Belediye Encümen Salonunda yapılacaktır

3 - Bahse konu işin tahmini muhammen bedeli 2012 yılı birim fiyatları ile ¨151.572.650,00 (yüzellibirmilyonbeşyüzyetmişikibinaltıyüzellilira) dır.

4 - Geçici Teminat Bedeli: İhale konusu işinin keşif bedelinin % 3’ü tutarındaki ¨ 4.547.179,50 (Dörtmilyonbeşyüzkırkyedibinyüzyetmişdokuzlira ellikuruş) dir. (2886 sayılı D.İ.K.nun 26. maddesine göre Tedavüldeki Türk Parası yada Bankalar ve Özel Finans Kurumlarının verecekleri süresiz Temimat Mektupları cinsinden verilebilir.)

5 - İsteklilerde aranılan şartlar ve belgeler:

a - Kanuni İkametgahı olması, tebligat için adres göstermesi

b - Ticaret ve/veya Sanayi Odası belgesi vermesi

c - Noter tasdikli imza sirküleri

d- İstekliler adına vekâleten iştirak ediliyor ise istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri vermesi. (Türkiye'de şubesi bulunmayan yabancı tüzel kişiliğin sirkülerinin tüzel kişiliğin bulunduğu ülkedeki Türk konsolosluğunca veya Türkiye Cumhuriyeti Dışişleri Bakanlığı'nca onaylanması gerekir.)

e - İşin keşif bedelinin % 3'ü (Yüzde Üç) oranında TL. geçici teminat vermesi,

f - Taahhüt durumu bildirisi ve buna ait diğer belgeler Son 10 yıl içinde tek sözleşmeye dayalı işin keşif bedelinin % 30'u kadar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 2012 yılı Yapı Yaklaşık Maliyetleri Hakkındaki Tebliği'nde belirtilen III-B Grubu Yapılar başlığında tanımlı konut tipine uygun iş bitirme belgesi veya alt veya üst yapı gruplarında iş bitirme belgesi,

g - İstekli şirket ise onaylı şirket tüzüğü ile birlikte şirket ortaklarını ve bunların hisse ve görevlerini belirten belge,

h - Vergi durumu bildirisi (son beş yıla ait gelir ve kurumlar vergisi borcu olmadığını belgelemesi)

ı - Faaliyet süresi ile ilgili beyan ve belgeler,

j - 2886 sayılı kanuna göre cezalı olmadığına dair belge

k- Son 3 yıla ait Şirket Cirosu

l - Bu işin ihale şartnamesi ve eklerinin satın alındığına dair alındı belgesi

m - İhale için verilecek teklif mektubunda belirtilecek meblağ, rakam ve yazı ile okunaklı bir şekilde(silinti, kazıntı, olmayacak) yazılacaktır.

6 - Müracaat Belgelerinin Verilmesi: Müracaat belgeleri kapalı bir zarfa konularak; Encümen Başkanlığına sunulmak üzere, ihale günü saat 12.00 ye kadar Belediye Yazı İşleri Müdürlüğüne verilecektir.

7 - İhale şartnamesi, mesai günlerinde mesai saatleri içerisinde Keçiören Belediyesi Emlak ve İstimlak Müdürlüğü İhale Servisinden 1.000 TL şartname bedeli karşılığında temin edilebilir.

(Adresimiz: Güçlükaya Mah. Cumhuriyet Cad. Kalaba Kent Meydanı KEÇİÖREN/ANKARA)



Geri Dön