19 / 04 / 2024

Keçiören'e dev Aile Yaşam Merkezi geliyor!

Keçiören'e dev Aile Yaşam Merkezi geliyor!

Keçiören' de bir mağazanın açılışına, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile birlikte katılan Başkan Gökçek, açılış öncesinde burada toplanan yüzlerce Keçiörenliye hitaben bir konuşma yaptı.



Keçiören'de bir mağazanın açılışına, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile birlikte katılan Başkan Gökçek, açılış öncesinde burada toplanan yüzlerce Keçiörenliye hitaben bir konuşma yaptı. 

Başkan Gökçek, yaptığı konuşmada ilk önce ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, gezi parkı eylemleri ile başlayarak 17 Aralık'ta devam eden sürecin ülke ekonomisine verdiği zararları rakamlarla örnekler vererek bir kez daha anlatarak, vatandaşların oynanan oyunlara kanmamalarını ve geleceklerine sahip çıkmalarını istedi. 



"KEÇİÖREN'E BORCUM ÖDEMEKLE BİTMEZ" 


Konuşmasını "Keçiörenliler seninle gurur duyuyor" tezahüratları arasında sürdüren Başkan Gökçek, "Benim Keçiörenlilere borcumu ödemem mümkün değil" diyerek, u Neden mi? ben Keçiören Kalaba'da doğdum. İlk burada belediye Başkanı seçildim. Yine buradan milletvekili oldum. Bunun idraki içindeyim" dedi. 


ALTINOK BELEDİYEYE 150 TRİLYON BORÇ BIRAKTI 


"Keçiören'den Belediye Başkanı adayı olan Turgut Altınok hakkında bazı gerçekleri bilmeniz gerek" diyerek konuşan Başkan Gökçek, "Keçiören'de bir önceki dönemde belediye başkanı olan arkadaş yeniden aday oldu. Ama bazı gerçekleri bilmeniz lazım, şimdi size bir sual soracağım. Turgut Altmok, Be*ı lediye Başkanlığından giderken ne kadar borç bıraktı biliyor musunuz? 

Tam 150 trilyon borç bıraktı" dedi. 

Başkan Gökçek, Altınok'un Keçiören'de yapmaya başlayarak tamamlayamadığı kule hakkında bilgi vererek sürdürdüğü konuşmasında şunları söyledi: "Biliyor musunuz? 


Bu Kuleyi 2002 yılında ilk önce 3,5 trilyon liraya ihale etti. İnkar etsin bakalım. Sonra ikinci kez ihale yaptı. Bu kez de 27, 5 trilyona ihale etti. Altınok diyormuş ki, 'kuleyi yapmadılar, bıraktılar.' Ben kendisine sorayım, yine kendi belediye başkanı iken bankadan 20 trilyon lira aldı burası için... İnşaatı durduruldu, çünkü mahkeme karan var. Burasını kaçak yaptı. Kulenin imar planı yok. İmar planı olmadığı için orası kaçak kendi kendini tatmin etmek için yaptığı bir iş. Hem Keçiören Belediyesi'ni batırdı hem kendisi sorumlu." 


ALTINOK 3 YIL 7 GÜN MAHKUMİYET ALDI 


Belediye Başkanlığı döneminde yapmış olduğu iş ve işlemlerden dolayı Turgut Altınok'un yargılandığını belirten Başkan Gökçek, "Bundan dolayı 3 sene 7 gün mahkumiyet aldı. Normal şartlar içinde Yargıtay kararı onayladığı zaman seçilse de seçilmese de Turgut Altınok diye :jbirisi yok... Çünkü 3.yıl mahkum olan birinin fiilen Belediye Başkanı olması mümkün değildir. 

Bunları çoğunuz bilmiyorsunuz. Bilesiniz diye anlatıyorum." 


TÜRKİYE'NİN EN BÜYÜK AİLE YAŞAM MERKEZİ KEÇİÖREN'DE 


Başkan Gökçek, Keçiören'de yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında da bilgi vererek sürdürdüğü konuşmasında Sincan Metrosunun açıldığını, Çayyolu Metrosunun da açılacağını kaydederek, Keçiören Metrosunun gecikme nedeninin yer altındaki kaya zeminin yoğun olmasından kaynaklandığını ama bu yıl içinde Keçiören metrosunun tamamlanacağını kaydetti. Başkan Gökçek, Keçiören'de yapılmakta olan projeleri şöyle sıraladı: "Allah nasip ederse Türkiye'nin en büyük Aile Yaşama Merkezi'ni Seçimlerden önce Keçiören'de açacağız. 35 bin metrekare kapalı alanı var. Dev bir merkez yaptık. Burası tamamlandığında bütün mahallelerden küçük büyük, hanım erkek, hiç fark etmez herkes otobüslerle buraya getirilecek ve devamlı olarak buradan yararlanacaksınız. İçersinde 40'ınüzerinde aktivite var. Kadınlara ayrı erkeklere ayrı havuz. İçerde her yaştan kişinin zaman geçireceği bilgisayardan, masa tenisine, bilardodan pilatese, çeşitli oyuncaklardan oluşan devasa bir merkez olacak. 


"IHLAMUR VADİSİ PROJESİ HAYATA GEÇECEK" 


Keçiören'in girişin de Gümüşdere de Ihlamur Vadisi Projesi'ni hayata geçecek. Burasını Keçiören Belediye Başkanı başlattı bizde elimizden gelen desteği vereceğiz. Keçiören'in girişi de bir başka güzel olacak inşallah.

 

KEÇİÖREN'İN ÇIKIŞ TRAFİĞİNİ RAHATLATACAĞIZ. 


Planını geçirdik. Ziraat Fakültesi ile görüşmelerimiz devam ediyor. 

Keçiören'den çıkışı rahatlatmak amacıyla Sanatoryum Caddesinden, Ziraat Fakültesi üzerinden geçip direkt Samsun Yoluna bağlantı yolu yapacağız. Böylece Keçiören'in çıkış trafiğini rahatlatmış olacağız. 


ESERTEPE'DE DEV BİR PARK YAPIYORUZ 


Esertepe'de dev bir park yapıyoruz. 187 dönümlük bir arazi üzerinde olacak. Keçiören bizim en büyük sıkıntılarımızdan biri arsa sıkıntısıdır. Parkın yapılacağı arsayı da 60 trilyon vererek TOKİ'den satın aldık. Bu da seçimden sonra bitmiş olacak. 


ANKARA'NIN DÖRT BİR TARAFINDA ÜRETİLEN YEREL ÜRÜNLER İÇİN SATIŞ YERİ AÇACAĞIZ 


Yerel seçimlerin ardından köyler mahalle olacak ve tamamı Büyükşehir sınırlarına dahil olacak. Biz de bu yerlere Büyükşehir olarak tarım ve hayvancılık konusunda destek vereceğiz. Ankara'nın dört bir tarafındaki ilçelerini organize ediyoruz. 


Artık Ankara'nın ilçelerinin ürettiği yerel ürünler için satış merkezi yapmak istiyoruz. Ayrıca bizim şirketlerimiz oralara bazı ve tesis ve fabrikalar da kuracaklar. Ziraat Fakültesi'nin yanındaki Fatih Alt Geçidinin olduğu yerde yerel ürünlerin satıldığı merkez kuracağız." Konuşmanın ardından Başkan Gökçek, Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak ile birlikte Keçiören sokaklarında vatandaşları selamlayarak gül ve karanfil dağıttı. 


Ankara Kırmızı Beyaz Gazetesi


Geri Dön