25 / 04 / 2024

Kelebek Mobilya, İSMOB 2014’ün yenilikçi yüzü oldu!

Kelebek Mobilya, İSMOB 2014’ün yenilikçi yüzü oldu!

Kelebek Mobilya, İSMOB 2014’ün yenilikçi yüzü oldu. Marka, İtalyan tasarımcıların danışmanlığı ve Kelebek Tasarım Ekibi’nin “sade” ve “işlevsel” konseptiyle öne çıkardığı yeni koleksiyonlarını ilk kez fuarda tüketiciyle buluşturdu.



Kelebek ve Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Davut Doğan, Kelebek Mobilya olarak 2014’te de büyümeye devam edeceklerini ve yeni başarılara hep birlikte imza atacaklarını vurguladı. 

Türkiye’nin ilk panel mobilya ve mutfak üreticisi Kelebek Mobilya, 28 Ocak-2 Şubat tarihlerinde düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı – İSMOB 2014’te, trend yaratan yenilikçi tasarımlarını sergiliyor. Kelebek, fuarda ikisi İtalyan dört tasarımcının imzasını taşıyan, 3 yeni koleksiyonunu tüketiciyle buluşturdu. 

Çıkış noktalarını “Pure / Saf” konsepti olarak belirleyen Kelebek Tasarım Ekibi’nden Sevcan Ekmekçioğlu ve Gürkan Gülturan ile İtalyan tasarımcılar Dante Donegani ve Giovanni Lauda’nın; ürünlerin tümünde ayrıntılardan kaçınarak ortaya çıkardığı yenilikçi Kelebek Mobilya koleksiyonları, ilk kez fuarda görücüye çıktı. 

Tüm Kelebek Mobilya ürünlerinde olduğu gibi birbirleriyle kombine olabilecek yenilikçi koleksiyonların ilki, Dante Donegani &e Giovanni Lauda tasarımlarından oluşuyor. Bu koleksiyonda; yemek odasında DIXA, oturma odasında LIKENA ve yatak odasında ise EXILA serisi tasarımlar yer alıyor. Yine Dante Donegani &e Giovanni Lauda tasarımlarından oluşan ikinci kolesiyon ise; yemek grubunda VETTON, oturma grubunda PETERE ve yatak odasında ise COLIAS serisinden oluşuyor. Yenilikçi koleksiyonlarının üçüncüsü ise tasarımda da Türk – İtalyan karmasını taşıyor. Kelebek Tasarım Ekibi’nden Sevcan Ekmekçioğlu ve Gürkan Gülturan’ın imzasını taşıyan PLEBE yemek odası ve TV ünitesi, üçüncü koleksiyonun omurgasını oluşturuyor. Bu ana omurga ise; oturma odasında İtalyan tasarımcıların imzasını taşıyan NELSONA ve yatak odasında ise Kelebek Tasarım Ekibi’nin oluşturduğu SELENE serisi ile tamamlanıyor.

İstanbul Yeşilköy’deki CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenen İSMOB 2014’te 8’inci Salon A06 standında yer alan Kelebek Mobilya, yenilikçi ve etkileyici koleksiyonları ile hem ziyaretçilerin hem de sektör temsilcilerinin büyük beğenisini topladı. Kelebek ve Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Davut Doğan, yenilikçi tasarımları ile İSMOB 2014’e damgasını vuran Kelebek Mobilya standında fuarın ilk günü ev sahipliği yaptı. 


Kelebek Mobilya olarak 2014’te de büyümeye devam edeceklerini ve yeni başarılara hep birlikte imza atacaklarını vurgulayan Kelebek ve Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO’su Davut Doğan, “2012’de atağa kalkan Kelebek, 2013 yılı başında girdiği yeni yapılanma süreciyle beraber hızla gelişmeye devam ediyor. 2012’nin ikinci yarısından bugüne kadar toplam 18 yeni mutfak mağazası açtık. Hedefimiz, Kelebek Mutfak’ın mağaza sayısını 2014 yılı sonuna kadar 50’ye ulaştırmak. Bununla ilgili Türkiye’nin her yerinden bayilik taleplerini alıyoruz” diyerek, 2014’ü, “müşteri memnuniyeti ve ihracat yılı” olarak ilan ettiklerini belirtti. 

Türkiye'de modüler mobilya denince akla gelen ilk marka olan Kelebek Mobilya, yıllardır farklı beğeniler için ürettiği oturma grupları, yemek odaları, yatak odaları, genç odaları ile yaşam alanlarında işlevsel ve estetik çözümler yaratıyor. 

79 yıllık geçmişi ile Türk mobilya sektörünün gelişiminde öncü rol oynayan Kelebek, tarihinde çok sayıda ödüle layık görüldü. Son olarak İMOB 2013 tasarım yarışmasında oturma grubu dalında ödüllendirilen Kelebek, özellikle genç ve şehirli kitlenin beğenisini kazanacak yeni tasarımlarıyla bu yıl da çok iddialı konumda. 




Geri Dön