29 / 03 / 2024

Kelebek Mobilya'da 8 Mart Kadınlar Günü'ne özel indirim!

Kelebek Mobilya'da 8 Mart Kadınlar Günü'ne özel indirim!

Seçkin koleksiyonlarını çok özel indirimlerle evlere taşımaya devam eden Kelebek, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde, tüm mağazalarında geçerli indirim kampanyası ile kaçırılmayacak fırsatlar yaratıyor.



Kelebek, tüm köşe takımlarını, mevcut yüzde 50’ye varan indirime ek, yüzde 10 indirimle sunuyor.


Türkiye'de modüler mobilya denince akla gelen ilk marka olan Kelebek; mevcut ‘Yüzde 50’ye varan indirim kampanyası’nın üzerine, ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ne özel ekstra ‘Yüzde 10 indirim’ daha yaparak, kadınların ‘köşe takımı’ hayallerini gerçekleştiriyor.  


Kadınların dört köşe olacağı bir teklif

Evini zevkine ve bütçesine göre baştan aşağı donatmak isteyenler için çok cazip seçenekler sunan Kelebek Mobilya; birbirleriyle kombine olabilen yemek odası, yatak odası, salon takımları, kitaplıklar, köşe koltuk, TV ünitesi, sehpa ve berjer modellerini sürpriz fiyatlarla müşterileri ile buluşturuyor. Birçok üründe ‘yüzde 50’, ‘yüzde 40’ ve ‘yüzde 30’ gibi değişen oranlarda indirimler uygulayan Kelebek, tüm köşe takımlarını, kadınlara özel ekstra ‘yüzde 10’ indirim kampanyasıyla sunuyor. 


Mobilyada farklılık arayarların markası

Kelebek Mobilya’nın ‘ulaşılabilir tasarım’ yaklaşımıyla sunduğu koleksiyonları, başta evlilik hazırlığındaki çiftler, evini yenilemek isteyenler, çocuk odası kurmak isteyen aileler ve kendisine ait bir oda isteyen gençler olmak üzere mobilyada farklılık arayan tüm kullanıcılara hitap ediyor. 


Kelebek koleksiyonları, kampanya kapsamında tüm kredi kartlarında 8+1 taksit seçeneğiyle sunuluyor. Kelebek mağazalarında geçerli olan Aktif Bank’ın 18 taksit uygulaması da kampanya boyunca tüketicilere ödeme kolaylığı sağlıyor. 



Geri Dön