28 / 03 / 2024

Kelebek Mutfak, ada üniteleri ile mutfakların havasını değiştiriyor!

Kelebek Mutfak, ada üniteleri ile mutfakların havasını değiştiriyor!

Kelebek Mutfak, ada üniteli şık ve modern koleksiyonları ile hem zevkine hem de evine uygun mutfak isteyen kullanıcıların hayallerini gerçekleştiriyor. Kelebek Mutfak, yenilikçi koleksiyonları ile mutfak dizaynına modern bir bakış açısı kazandırıyor.



Kullanıcıya ve mekana özel tasarımlarıyla mutfakları keyifli bir yaşam alanına dönüştüren Kelebek Mutfak, yenilikçi koleksiyonları ile mutfak dizaynına modern bir bakış açısı kazandırıyor. Kelebek Mutfak’ın uzman mimari ekibi tarafından ölçüm yapılıp mekana uygun projelerin hazırlanmasıyla birlikte tüketicinin beğenisine sunulan özel koleksiyonlar, kullanışlı ve şık tasarımıyla göz dolduruyor. 


Mutfakta yeterli alan varsa mutlaka ada ünitesi öneriyoruz

Ada üniteleri ile mutfaklarda samimi bir hava oluşturduklarını belirten Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Serdar Sorfük, “Mutfağında yeterli alan bulunan her müşterimize, mutlaka ada ünitesi öneriyoruz. Kullanıcıya, mutfağın merkezinde yemek hazırlama imkanı sunan ada ünitesi, aynı zamanda masa olarak da kullanılabildiği için özellikle mutfakta vakit geçirmeyi sevenlere hitap ediyor. Zengin kullanım seçenekleri sunan ada ünitesi ekstra depolama alanı da yarattığı için günümüz kullanıcısının vazgeçemeyeceği bir ürün haline geliyor” dedi. 


Kelebek Mutfak, koleksiyonlarına özel kullanışlı detaylarla sunduğu ada üniteleriyle, evine uygun mutfak hayali kuran tüketicilerin hayalini gerçekleştiriyor. Kelebek Mutfak’ın kolayca temizlenebilen, pürüzsüz bir yüzeye sahip ürünleri, çizilmeye ve sararmaya karşı dayanıklılığıyla da kullanıcıların beğenisini kazanıyor. 


Kişiye ve mekana özel ürettiği ürünlerin fiyatları projeye göre değişiklik gösteren Kelebek Mutfak koleksiyonları, insan sağlığını tehlikeye atmayan ve çevre faktörünü ön planda tutan Avrupa Kalite Standardı’na uygun malzemeler kullanılarak üretiliyor. 



Geri Dön