28 / 03 / 2024

Kelebek Tuzla mağazasını açtı!

Kelebek Tuzla mağazasını açtı!

Kelebek’in, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı sürüyor. Kelebek Mobilya’nın yeni mağazacılık konseptiyle Tuzla’da faaliyete geçirdiği son mağazasını törenle hizmete açıldı. Törende Doğtaş ve Kelebek Mobilya Genel Müdürü Hulusi Acar konuştu.



Türkiye’nin köklü markası Kelebek’in, yurt genelinde gerçekleştirdiği mağazalaşma atağı sürüyor. Kelebek Mobilya’nın yeni mağazacılık konseptiyle Tuzla’da faaliyete geçirdiği son mağazasını törenle hizmete açan Doğtaş ve Kelebek Mobilya Genel Müdürü Hulusi Acar, “80 yıllık bir marka olarak, bulunduğumuz her bölgede müşterilerin öncelikli tercihi haline geleceğiz” dedi.


Türkiye'de modüler mobilya denince akla gelen ilk marka olan Kelebek; bu yıl gerçekleştirdiği açılışlarla hızlı bir büyümeye imza atıyor. Mağazalar zincirine önemli halkalar ekleyen Kelebek’in, yeni mobilya ve mutfak mağazaları birer birer hizmete giriyor. Son olarak İstanbul Tuzla’da faaliyete geçen Kelebek Mobilya mağazasının açılışı; Doğtaş ve Kelebek Genel Müdürü Hulusi Acar, Kelebek Mobilya ve Mutfak Satış Direktörü Serdar Sorfük, Kelebek Mobilya Pazarlama Direktörü Erkan Aydın ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi. 


Kelebek ürünleri her dönem ilgi çekiyor

Kelebek’in, tüketicinin hayatını kolaylaştıran fonksiyonel ve modüler mobilya üreten ilk marka olarak sektöre öncülük ettiğini vurgulayan Doğtaş ve Kelebek Genel Müdürü Hulusi Acar, “Kelebek’in ‘modüler mobilya’ kavramıyla tüketici ile buluşmasını takiben, ülkemizde tasarım anlayışı farklı bir şekil aldı. 80 yıllık bir marka olarak, halen genç ve dinamik olmamızın altında da, bu kavramı sahiplenerek ve tasarım anlayışımızın odağına koymamız yatıyor. Bugün ‘ulaşılabilir tasarım’ yaklaşımıyla sunduğumuz oturma grupları, yemek odaları, yatak odaları ve genç odalarımız; başta evlilik hazırlığındaki çiftler, evini yenilemek isteyenler, çocuk odası kurmak isteyen aileler ve kendisine ait bir oda isteyen gençlerimiz olmak üzere, tüm kullanıcıların ilgisini çekiyor” dedi. 


Mağazalaşma atağı devam edecek

Kelebek’in mağazalaşma atağının devam edeceğini belirten Hulusi Acar, “Açtığımız her mağazanın, hem markamıza hem de bulunduğumuz bölgeye ve ülke ekonomisine katkı sağladığına inanıyoruz. Yeni mağazacılık anlayışıyla, bölgede müşterilerin öncelikli tercihi haline gelmeyi hedefliyoruz. Mobilya mağazacılığında yeterli ve elverişli bir teşhir alanı sunmaya önem veriyoruz çünkü müşterilerimiz bir ürünü satın almadan önce yerinde deneyimlemek istiyor. Biz de Kelebek olarak müşterilerimizi rahat ettirecek, ürünü tüm ayrıntılarıyla rahatça inceleyebilecekleri bir alan sunma çabasındayız. Bugün açılışını yaptığımız Tuzla mağazamız da, müşterilerimizin ürünleri birbirinden rahatlıkla ayırt edebileceği kalabalıktan uzak alanlar sunuyor” diye konuştu.


Hedef yıl sonuna kadar 150 mağaza

Türk mobilya sektörünün gelişiminde öncü rol oynayan Kelebek, yıl sonuna kadar, mobilya mağazası sayısını 100’e, mutfak mağazası sayısını ise 50’ye çıkarmayı hedefliyor. 



Geri Dön