29 / 03 / 2024

Kelebekiada sıfır peşinatla! 1.060 TL taksitle! Son gün 31 Aralık!

Kelebekiada sıfır peşinatla! 1.060 TL taksitle! Son gün 31 Aralık!

Sıfır peşinat ve yüzde 5 lansman indirimiyle Kelebekia’da ev sahibi olmak için son gün 31 Aralık! Projede aylık taksitler ise 1.060 TL’den başlıyor



Sinpaş Yapı tarafından konsept bir konut projesi olarak hayata geçirilen Kelebekia’da kaçırılmayacak kampanyada son tarih 31 Aralık… Sancaktepe’de 47 bin metre kare arsa üzerinde inşasına başlanan 440 konutluk Kelebekia projesinde, sıfır peşinat ve yüzde 5 lansman indirimiyle 1.060 TL’den başlayan taksitlerle ev sahibi olma fırsatı Aralık sonuna kadar devam edecek. 153 bin ile 427 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkan ve büyük ilgi gören projenin, Ekim 2012’de sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

“Kelebek” figüründen ilham alınarak tasarlanan gölet ve yeşil alanlarıyla doğa ile iç içe bir yaşam sunan Kelebekia Projesinde, tümü gölet manzaralı 440 konut yer alıyor. 68 metre kare ile 184 metre kare arasında değişen farklı büyüklükteki konutlar her ihtiyaca hitap ediyor. 1+1’den 4+1’e kadar farklı seçenekteki dairelerin bulunduğu projede, üç faklı tipte dubleks daireler de yer alıyor. Satışa çıktığı günden bu yana büyük ilgi gören Kelebekia projesinin yüzde 50’sine yakınının satışı gerçekleştirildi. 

Farklı bir konsepte sahip olan Kelebekia projesi mimarisi, peyzajı ve sosyal donatılarının yanında cazip fiyatları ve ödeme koşullarıyla da dikkat çekiyor. Kelebekia projesinde fiyatlar, konut tiplerine göre 153 bin TL ile 427 bin TL arasında değişiyor. Sıfır peşinat ve yüzde 5 lansman indirimiyle 1.060 TL’den başlayan taksit kampanyasının uygulandığı Kalebekia projesine özel, baz faiz oranının altında banka kredisi kullanma olanağı bulunuyor. Buna göre 60 ay vade için yüzde 0,64 vade farkı kredi kullanılabiliyor. Kampanya süresince geçerli olan avantajlı kredi oranlarının yanı sıra projede, Sinpaş Yapı bünyesine yapılacak ödemeler için 72 ay vadeli ödeme planı da yer alıyor. Kelebekia’da, 1+1’ler 153 bin 45 TL’ye, 2+1’ler 253 bin 80 TL’ye, 3+1’ler 315 bin 925 TL’ye ve 4+1 dubleksler ise 427 bin 75 TL’ye satılıyor.

Sahip olduğu farklı konsepti ve konumu itibariyle bölgede niş bir proje olarak ön plana çıkan Kelebekia, 21 bin metrekarelik gölet ve yeşil alanlarıyla doğa ile iç içe bir yaşam sunuyor. Ana konseptten yola çıkarak 4 bin metrekarelik kelebek şeklindeki biyolojik gölet, bir yandan ekolojik yapıyı koruyan çevreci bir özellik taşırken, bir yandan da kelebeğin enerjisini ve pozitifliğini yansıtacak. Gölet ile bütünlük taşıyan peyzaj ise kelebek kanatlarından esinlenilerek oluşturulacak. Proje, site sakinlerine büyük kolaylık ve keyif sağlayan sosyal donatıları ile de dikkat çekiyor. Projede, yarı kapalı yüzme havuzu, farklı zamanlarda aktivite alanı olarak kullanılabilecek havuz kenarındaki güneşlenme alanı, vitamin bar, cafe, fitness alanı, çocuklar için havuz, kulüp ve oyun alanları, tenis kortları, yürüyüş ve koşu parkuru, Street Ball, açık ve kapalı otopark gibi sosyal donatıları yer alıyor. Kelebekia’daki havuz yaz ayları dışında da sauna sonrası şok havuzu olarak kullanılabiliyor. Böylece ilk defa bir açık havuz yılın tüm aylarına yayılan, uzun süreli kullanım olanağı sağlıyor.

İstanbul’un hızla ve düzenli bir şekilde gelişen Sancaktepe bölgesinde yer alan ve çevresindeki nitelikli konut projeleri ile önümüzdeki dönemde daha da değer kazanacak Kelebekia Projesi, özellikle ev sahibi olmak isteyen ailelerin dikkatini çekiyor. Proje, Sinpaş Grubu’nun Sancaktepe bölgesindeki Lagün Projesinden sonra ikinci büyük yatırımı olmasından dolayı da ayrıca özel bir değer taşıyor.


Proje Künyesi

Proje ismi:  Kelebekia 
Firma:   Sinpaş Yapı A.Ş.  
Konum:   Sancaktepe
Daire sayısı  440
Daire metrekare: 68 m2 – 184 m2
Fiyat aralığı:  153 bin TL - 427 bin TL
Teslim tarihi:      Ekim 2012

 www.kelebekia.com.tr

0212 444 19 74

Basında yer alan diğer haberler:

 

Kelebekia'da yılın son fırsatı

Sinpaş Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen 'da sıfır peşinat ve yüzde 5 lansman indirimi 31 Aralık'a kadar. Projede fiyatlar 153 bin ile 427 bin TL arasında değişiyor

Sancaktepe'de hayata geçirilen Kelebekia'da, sıfır peşinat ve yüzde 5 lansman indirimiyle 1060 TL'den, başlayan taksitlerle ev sahibi olma fırsatı 31 Aralık'a kadar sürüyor. 153 bin ile 427 bin TL arasında değişen fiyatlarla satışa çıkan Kelebekia projesine özel 60 ay vade için yüzde 0.64 faiz ile kredi kullanılabiliyor. Kampanya süresince Kelebekia'da, Sinpaş Yapı bünyesinde yapılacak ödemeler için72 ay vadeli ödeme planı da yer alıyor.

Projenin yarısı satıldı

Kelebek figüründen ilham alınarak tasarlanan gölet ve yeşil alanlar sunan Kelebekia'daki 440 konutun tamamı göl manzaralı. Kelebekia'da, büyüklüğü

68 ile 184 metrekare arasında değişen 1 artı l'den 4 artı l'e kadar farklı seçenekteki dairelerin yanı sıra üç faklı tipte dubleks daireler de yer alıyor. 47 bin metrekare arsa üzerine inşa edilen, dairelerin yarısının satıldığı Kelebekia'da yarı kapalı yüzme havuzu, çocuk tenis kortları, yürüyüş ve koşu parkurları yer alıyor.
Posta

 


Geri Dön