26 / 04 / 2024

Kelebekler Vadisi'nde kampanya! 166 bin 500 TL'ye!

Kelebekler Vadisi'nde kampanya! 166 bin 500 TL'ye!

Mimart Yapı, sınırlı sayıdaki konut için oluşturduğu avantajlı fiyatlar ve ödeme koşulları ile yüksek katlı yaşamdan bunalanları “Az Katlı Yatay Yaşam Konsepti”ne taşıyor



2+1, dört farklı 3+1, 4+1 ve üç farklı villa seçeneğinin bulunduğu projede toplam dokuz tip konut bulunuyor. 

2+1'ler 166.500TL'den, 3+1'ler 206.000TL'den, 4+1'ler 239.000TL'den ve villalar ise sadece 499.000TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Bu fiyatlar sınırlı sayıda daire ve villa için geçerli.

Ara Ödemesiz ve Banka Kredisiz 72 Ay Vadelendirme,

Kelebekler Vadisi, sınırlı sayıdaki konut için geçerli olan yeni kampanyasında; banka kredisi kullanmadan ve herhangi bir dosya, sigorta, kredi masrafı olmadan 72 Aya kadar vadelendirme imkânı sunuyor. 

Yüzde 25'lik kısmın peşinat olarak ödendiği kampanyanın en büyük avantajı ise; herhangi bir ara ödeme olmaksızın sabit taksitlerle 72 aya kadar firma finansmanı ile vadelendirme imkânı sağlaması. 

Lokasyon

Kelebekler Vadisi, düzenli yapılaşması ile son yılların en gözde yerleşim yerlerinden biri olan Bahçeşehir'de yer alıyor. Tem otoyolu Ispartakule gişelerine 8 dakika mesafede yer alan proje, şehrin karmaşasından uzak ancak tüm imkânlarına yakın olmak isteyenlerin yeni adresi. 

Proje Künyesi

Kelebekler Vadisi'nde 71 bin 491metrekare alan sadece 166 aileye ayrıldı.

Tamamı tripleks olan 82 özel villa ve sadece 4'er katlı 8 blokta yer alan toplam 84 özel dairesiyle Kelebekler Vadisi doğal bir yatay yaşam alanı.

Yatay Yaşam Konsepti

Yüksek katlı bloklardan ayrışmış yapısıyla Kelebekler Vadisi'nde binaların gölgesinden uzak bir yaşam sürmeniz hedeflendi. Kalabalık sitelerin aksine, özlenen komşuluk ilişkilerini bu projeyle yakalamanız mümkün. 

Açık Alan

Yüzde 84'ünün  açık alanlardan oluşması sayesinde bu projede yaşayanlar nefes aldıklarını hissedebilecekler. Açık yüzme havuzları, tenis kortu, mini futbol sahası, basketbol-voleybol sahası, yürüyüş ve dinlenme alanları, fitness salonu gibi aktivite alanları projede yaşayanları dolu dolu bir sosyal hayata davet ederken, çocuklar da unutulmadı. Çocuk oyun alanları ve çocuk yüzme havuzları gibi detaylar onların da keyifli vakit geçirebilmesi için planlandı. 

Bahçe

Kelebekler Vadisi'nde evlerin %68'inin bahçe kullanımı var ve bu nedenle bahçe hayatı oldukça yoğun. Toprağa basarak yaşamayı, yeşili ve doğayı sevenler burada vazgeçemeyecekleri bir yaşam alanı ile tanışıyorlar. 

Panoramik Manzara

İki amfi tiyatronun sırt sırta vermiş şekli olarak tasarlanan benzersiz arazi yapısıyla, Kelebekler Vadisi'nde her evin kendine özel bir manzarası ve konumu var. Oldukça geniş bir bakış açısı elde etmenizi sağlayan bu detay ile görsel olarak tamamen özgürsünüz.

Mimari

Hem daire hem de villaların iç mekânlarında konfor ve estetik bir araya getirildi. Çağdaş mimari ile oluşturulan dış cepheler ahşap çizgilerle süslendi. Projede her evde balkon mevcut. Villa ve bahçe katı daireleri ise ayrıca teras alanlarına sahip. 

Güvenlik

Kelebekler Vadisi'nin önceliği size her anlamda güvenli bir yaşam sunmaktır. Deprem güvenliği için radye temel uygulanan projede, aile güvenliğiniz için güvenlik duvarları, 24 saat kontrollü tek giriş-çıkış noktası, güvenlik personeli ve güvenlik otomasyon sistemleri gibi tüm detaylar düşünüldü.

Hem aracınızın güvenliği, hem de çocukların site içerisinde güvenle hareket etmeleri için villalara ait 2'şer adet, dairelere ait 1'er adet otopark imkânı ve misafir araçlar için ek otopark imkanı bulunmakta.
 

0212 850 52 52

www.kelebeklervadisi.com.tr

[email protected]

İlgili haberler

Kelebekler Vadisi görücüye çıktı! 196 bin TL'ye!

Kelebekler Vadisi'nde 196 bin TL'ye! 72 ay sıfır faizle!


Geri Dön