25 / 04 / 2024

Kelebekler Vadisi'nin yüzde 45'i satıldı! 174 bin TL'ye!

Kelebekler Vadisi'nin yüzde 45'i satıldı! 174 bin TL'ye!

Bahçeşehir'de inşa edilen Kelebekler Vadisi projesinde konutların yüzde 45'i satıldı...



      Mimart Yapı'nın Bahçeşehir'de hayata geçirdiği Kelebekler Vadisi projesi, açılışın yapıldığı 29 Eylül 2009 tarihinden bu yana gerek uygun fiyat ve kampanyaları gerekse yaşanabilir alanları ile büyük ilgi görüyor.. Mimart Yapı Yönetimi, “yoğun ilgiden son derece memnun olduklarını” belirterek, “ İstanbul'un 15 milyon civarında nüfusu bulunduğu göz önüne alınırsa, Kelebekler Vadisi'nde yalnızca 166 şanslı ailenin kaliteli ve seçkin yaşam süreceği” konusuna dikkat çekiyor.. “Amaç yalnızca bir evde oturmaksa İstanbul'da binlerce konut var.. Ancak Kelebekler Vadisi'ni tercih edenler, bir evde oturmaktan öte hayatın tadına varacaklar.. “ Şehrin gürültüsünden, karmaşasından bunalanlar TEM'den tam 8 dakika sonra Kelebekler Vadisi'ndeki evlerine ulaşabilecekler.

Gördüğü yoğun ilgi nedeniyle daha şimdiden yüzde 45'lik bölümünün satışları tamamlanan Kelebekler Vadisi Projesi için Mimart Yapı, Mart ayı sonuna kadar sürdüreceği kampanyasında ise satışları aynı hızla devam ettirmeyi hedefliyor.

     Kelebekler Vadisi'nin, sınırlı sayıdaki konut için geçerli olan kampanyasında; 

     Banka Kredisi Yok: Banka kredisi kullanmadan ve herhangi bir dosya, sigorta, kredi masrafı olmadan ödeme imkânı sunuluyor..

     Firma Finansmanı: %25'lik Peşinat ödendiği takdirde, kalan kısım 12-72 ay arasında Mimart Yapı tarafından vadelendiriliyor..  

     Ara Ödeme Yok: Ev almayı düşünenleri genelde tereddütte bırakan “Ara Ödeme Var mı?” sorusuna Kelebekler Vadisi projesinde yer yok.. Çünkü peşinat ve taksitler dışında herhangi bir ara ödeme bulunmuyor.. 

     Sabit Taksit İmkânı: Peşinat ödemesinden sonra kalan kısım 72 aya kadar sabit taksitlerle vadelendiriliyor.. Sözleşme yapıldıktan sonra evin sahibi, fiyatlarda meydana gelecek artışlardan etkilenmediği gibi, bugün ne taksit ödüyorsa 72 ay sonra da sabit aynı taksiti ödüyor..   

     Söz konusu kampanya koşulları sayesinde, daire sahibi olmak veya dairesi olanlar için uygun koşullarla kalitesi yüksek bir villaya taşınmak son derece kolay. 
 
     Bahçeşehir'in yeni gözdesi Kelebekler Vadisi; “Az Katlı Yatay Yaşam Konsepti” sloganıyla yüksek katlı yaşamdan bunalanları kendine çekmeye devam ediyor.


     Mimart Yapı tarafından Bahçeşehir'de yapımına devam edilen ve sadece 166 ailenin yaşayacağı butik bir proje olma özelliğini taşıyan Kelebekler Vadisi, doğa ve yeşil ile iç içe yaşamayı seven ailelerin tercihi oluyor.

      Lokasyon

     Kelebekler Vadisi, düzenli yapılaşması ile son yılların en gözde yerleşim yerlerinden biri olan Bahçeşehir'de yer alıyor. Tem otoyolu Ispartakule gişelerine 8 dakika mesafede yer alan proje, şehrin karmaşasından uzak ancak tüm imkânlarına yakın olmak isteyenlerin yeni adresi. 

      Kelebekler Vadisi'nde 71.491m2 alan sadece 166 aileye ayrıldı.

     Tamamı tripleks olan 82 özel villa ve sadece 4'er katlı 8 blokta yer alan toplam 84 özel dairesiyle Kelebekler Vadisi doğal bir yatay yaşam alanı.

     Yatay Yaşam Konsepti

     Yüksek katlı bloklardan ayrışmış yapısıyla Kelebekler Vadisi'nde binaların gölgesinden uzak bir yaşam sürmeniz hedeflendi. Kalabalık sitelerin aksine, özlenen komşuluk ilişkilerini bu projeyle yakalamanız mümkün.  

     Açık Alan

     %84'ünün  açık alanlardan oluşması sayesinde bu projede yaşayanlar nefes aldıklarını hissedebilecekler. Açık yüzme havuzları, tenis kortu, mini futbol sahası, basketbol-voleybol sahası, yürüyüş ve dinlenme alanları, fitness salonu gibi aktivite alanları projede yaşayanları dolu dolu bir sosyal hayata davet ederken, çocuklar da unutulmadı. Çocuk oyun alanları ve çocuk yüzme havuzları gibi detaylar onların da keyifli vakit geçirebilmesi için planlandı.  

     Bahçe

     Kelebekler Vadisi'nde evlerin %68'inin bahçe kullanımı var ve bu nedenle bahçe hayatı oldukça yoğun. Toprağa basarak yaşamayı, yeşili ve doğayı sevenler burada vazgeçemeyecekleri bir yaşam alanı ile tanışıyorlar.  

     Panoramik Manzara

      İki amfi tiyatronun sırt sırta vermiş şekli olarak tasarlanan benzersiz arazi yapısıyla, Kelebekler Vadisi'nde her evin kendine özel bir manzarası ve konumu var. Oldukça geniş bir bakış açısı elde etmenizi sağlayan bu detay ile görsel olarak tamamen özgürsünüz. 
 
     Mimari

     Hem daire hem de villaların iç mekânlarında konfor ve estetik bir araya getirildi. Çağdaş mimari ile oluşturulan dış cepheler ahşap çizgilerle süslendi. Projede her evde balkon mevcut. Villa ve bahçe katı daireleri ise ayrıca teras alanlarına sahip.  

     Güvenlik

     Kelebekler Vadisi'nin önceliği size her anlamda güvenli bir yaşam sunmaktır. Deprem güvenliği için radye temel uygulanan projede, aile güvenliğiniz için güvenlik duvarları, 24 saat kontrollü tek giriş-çıkış noktası, güvenlik personeli ve güvenlik otomasyon sistemleri gibi tüm detaylar düşünüldü.

     Hem aracınızın güvenliği, hem de çocukların site içerisinde güvenle hareket etmeleri için villalara ait 2'şer adet, dairelere ait 1'er adet otopark imkânı ve misafir araçlar için ek otopark imkanı bulunmakta. 


Konut Tipleri

     2+1, dört farklı 3+1, 4+1 ve üç farklı villa seçeneğinin bulunduğu projede toplam dokuz tip konut bulunuyor. 2+1'ler 174.000TL'den, 3+1'ler 212.500TL'den, 4+1'ler 250.000TL'den ve villalar ise sadece 515.000TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Hem daireler hem de villalar yüksek kalitesiyle dikkat çekmekte olup, fiyatlar sınırlı sayıda daire ve villa için geçerlidir.

0212 850 52 52

www.kelebeklervadisi.com.tr

[email protected]


Geri Dön