19 / 04 / 2024

Keleşler, Keleşoğlu Emlak Enerji İnşaat Şirketi'ni kurdu!

Keleşler, Keleşoğlu Emlak Enerji İnşaat Şirketi'ni kurdu!

Bugüne kadar birçok markalı konut projesi ve alışveriş merkezine imza atan Keleşler, geçtiğimiz günlerde Keleşoğlu Emlak Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş adında yeni bir şirket kurdu



Bugüne kadar birçok markalı konut projesi ve alışveriş merkezine imza atan Keleşler, geçtiğimiz günlerde Keleşoğlu Emlak Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş adında yeni bir şirket kurdu. 24 Eylül'de Londra'da düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri yarışmasında hem Türkiye'nin hem de Avrupa'nın '2010 yılındaki Mimari Projesi' kategorilerinde birincilik ödüllerini kazanan Autopia projesinin sahiplerinden Keleşoğlu İnşaat, bünyesine kattığı yeni şirketle enerji sektöründe de boy gösterecek. 12 Kasım'da tescil işlemlerinin tamamlandığı şirket, 500 bin TL sermaye ile kuruldu. Genel merkezinin hayata geçirdiği projelerden Fly Inn AVM'de bulunduğu şirket, ticari faaliyet olarak konut inşaatı yaparken ikamet amaçlı her çeşit binanın inşaatı, üzerinde inşaat yapmak veya 3. kişilere yaptırmak amacı ile arsa ve araziler almak, satmak, aracılık yapmak olarak özeüenen diğer işlerini yapabilecek. Mustafa Keleş yönetimindeki şirkette, Fuat Keleş ve Dursun Keleş'te söz sahibi olacak.

Keleşoğlu İnşaat'ın bugüne kadar Autopia, Ataköy AVM, Pelican Mail, Historia, Capacity, Ginza Lavinya Park, Ataköy Konaklan, Fly Inn Residence ve Alışveriş Merkezi, Bahçelievler Metroport AVM, Arketip Göktürk ve Yasemin Konakları gibi konut ve avm projelerini hayata geçirdi.
Seda Tabak/Hürriyet Emlak


Geri Dön