25 / 04 / 2024

Keleşoğlu Ark Residence'ta 1+1 daireler büyük ilgi görüyor!

Keleşoğlu Ark Residence'ta 1+1 daireler büyük ilgi görüyor!

Keleşoğlu İnşaat tarafından Güneşli'de hayata geçirilen, Ark Residence'da 1+1 dairelerin metrekare birim fiyatları 3 bin 900 lira ile 6 bin lira arasında değişiklik gösteriyor. 275 bin liradan başlayan 1+1 daireler büyük ilgi görüyor.



Keleşoğlu Ark Residenceta 1+1 daireler büyük ilgi görüyor,Keleşoğlu Ark Residence,Keleşoğlu Ark Residence satılık daire fiyatları,Keleşoğlu Ark Residence ödeme bilgileri


Ark Residence'da 5 farklı 1+1 tip, 7 farklı 2+1 tip, 6 farklı 3+1 tip ve tek tip 4+1 daireden oluşan toplam 110 lüks daire, 8'i dükkan, 2'si ofis olmak üzere 10 adet ticari alan yer alıyor.


TEM ve E5'in tam ortasında, Atatürk Havalimanı'na dakikalar mesafesinde bulunan Ark Residence Güneşli, lokasyonu ile başlı başına bir tercih sebebi...


Şimdiden yüzde 25'i satılan daireler bölgedeki üniversitelerden Arel ve Kemerburgaz Üniversitesi'nde okuyan öğrencilerin aileleri, Metro Market ve banka personelleri tarafından özellikle tercih ediliyor.


Hem daireleri hem de ticari alanları ile Ark Residence Güneşli merkezi konumunun getirdiği avantajla değerine değer katan bir yatırım kapısı sunmaktadır


Ticari alanların fiyatları 8 bin liradan başlıyor


3 bin 863 metrekare arsa alanı üzerine kurulmuş olan ve toplam 16 bin 865 metrekare kapalı alana sahip bulunan projede dükkanların metrekare fiyatları 8 bin lira ile 20 bin lira arasında değişiyor.


Yabancılara satışın bulunmadığı proje Atatürk Havalimanı'na dakikalar mesafesinde bulunması, CNR Expo, Dünya Ticaret Merkezi ve Olimpiyat Stadyum'u gibi merkezlere yakınlığı nedeniyle bir tercih sebebi oluyor.


http://www.arkresidence.com/index.html


Yeni Akit



Geri Dön