23 / 04 / 2024

Keleşoğlu Deniz İstanbul Evleri nerede?

Keleşoğlu Deniz İstanbul Evleri nerede?

Firma: Keleşoğlu İnşaat

Proje: Deniz İstanbul

Mercan Konakları etabı satışa çıkan Deniz İstanbul projesinde 60 aya kadar vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor. Peki Keleşoğlu Deniz İstanbul Evleri nerede?



Deniz İstanbul Mercan Konakları'nda konutlar 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Projede teslimlerin Kasım 2017'de gerçekleşmesi planlanıyor. 


"Keleşoğlu Deniz İstanbul Evleri nerede?" sorusuna Beylikdüzü Yakuplu yanıtını verebilmek mümkün. Projede yüzde 25 peşinde, kalan kısım için 60 ay vade uygulanıyor. 


Deniz İstanbul Yakuplu Mercan Konakları fiyatları 2 oda 1 salonlarda 520 bin TL'den başlıyor.  Keleşoğlu İnşaat  imzası taşıyan projede dairelerin alanları 82 metrekare ile 211 metrekare arasında değişiyor. 


Beylikdüzü Deniz İstanbul Mercan Evleri açık ve kapalı yüzme havuzları, kafe-restoran,  kumsal, su sporları merkezi ve mağaza gibi sosyal donatı alanlarına sahip. 


Keleşoğlu Deniz İstanbul Evleri nerede?

Toplamda 4 bin 500 tane dairenin yer alacağı Beylikdüzü Deniz İstanbul projesi Taksim'e 30 kilometre, Atatürk Havalimanı’na 17 kilometre, deniz otobüsü iskelesine 7 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor. 


Yakuplu Deniz İstanbul iletişim bilgileri 

Telefon : 444 41 51

Web: http://www.kelesogluholding.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön