19 / 04 / 2024

Keleşoğlu Holding Eston Deniz'i 75 milyon dolara satın aldı!

Keleşoğlu Holding Eston Deniz'i 75 milyon dolara satın aldı!

Keleşoğlu Holding, Eston Yapı'nın Beylikdüzü Yakuplu'da bulunan ve Tasarruf Sigorta Fonu'na geçen projesi Eston Deniz'i 75 milyon dolarla satın aldı.



Alım sonrası projeye son hızla devam eden Keleşoğlu Holding, projenin ismini Denizİstanbul olarak değiştirdi. Keleşoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, proje için yaklaşık 1 milyar dolarlık yatırım yapmayı öngördüklerini söyleyerek, tümü deniz manzaralı 300 villa ve 4 bin 500 konuttan oluşacak projenin lansmanını 2015 yılının 3'üncü çeyreğinde yapmayı planladıklarını ifade etti.Beylikdüzü - Yakuplu'da orta ölçekli bir kasaba olarak tasarlanan, yaklaşık 15 bin kişinin yaşayacağı projede, hali hazırda 550 yat kapasiteli marina da bulunuyor. 


2021'DE TAMAMLANACAK 

Keleşoğlu Holding, toplam 6 etaptan oluşan projeyi 2021 yılına kadar tamamlamayı hedefliyor. Keleş, projeyi şöyle tanıttı: "İstanbul'un deniz kıyısındaki en büyük projesi olan Denizİstanbul, marinanın yanı sıra otel, okul, hastane, cami, home office, AVM, plaj ve restoranlar ile de hizmet verecek. 1.5 kilometrelik sahil şeridi var. Kara ve deniz yolundaki ulaşım fırsatlarıyla da önemli lokasyondayız." 


Sabah


Geri Dön