19 / 04 / 2024

Keleşoğlu İnşaat 2015'te 1 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Keleşoğlu İnşaat 2015'te 1 milyar dolarlık yatırım yapacak!

Avrupa yakasında yer alacak projelerinde 1 milyon 150 bin metrekare satılabilir alan inşa edeceklerini söyleyen Mustafa Keleş, 2015'te Küçükçekmece ve Fikirtepe'nin dışında 3 proje daha planladıklarını söyledi.



Avrupa yakasında yer alacak projelerinde 1 milyon 150 bin metrekare satılabilir alan inşa edeceklerini söyleyen Mustafa Keleş, 2015'te Küçükçekmece ve Fikirtepe'nin dışında 3 proje daha planladıklarını ve toplam 1 milyar dolarlık yatırım yapacaklarını dile getirdi... Keleş seçimlerin inşaat sektöründe kısa süreli durgunluk yaratabileceğini söyledi. 


KUÇÜKÇEKMECE'DEKİ konut projelerine olan talepten memnun olduklarını belirten Keleşoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, kentsel dönüşümün en çok tartışıldığı Kadıköy Fikirtepe'de de yatırım yapacaklarını söyledi. Bölgede konut ve ofis projeleri planlayan şirket, 2 adada anlaşmalara başladıklarını, bir adada yüzde 96, diğerinde yüzde 55'e ulaştıklarını belirten Keleş, "Fikirtepe'nin iyi bir örnek olduğunu söyleyemeyiz. Aslında bina bazında dönüşüm hata. Ada bazında, kentsel dönüşüm yapılırsa başarılı oluruz. Yatay yapılaşmanın olduğu, tasarımın ön plana çıktığı bir anlayış benimsenmeli" dedi. 


SEÇİMLER DURGUNLUK YARATABİLİR

 İnşaat sektöründe haziran ayında yapılacak seçimler nedeniyle kısa bir durgunluk dönemi olabileceğini belirten Mustafa Keleş, "Son dönemde farklı iş kollarından çok sayıda yatırımcı inşaat sektörüne giriyor. Sektörde elemeler olacak ve öz kaynağı güçlü, kurumsal firmalar öne çıkacak" dedi. 


1500 kişi Koru Cennet'te yaşayacak

Keleşoğlu İnşaat 408 konut ve 25 mağazaya yer verilen Cennet Koru'da konutların yüzde 60'ını sattı. Proje tamamlanınca 1500 kişiye ev sahipliği yapması bekleniyor. 1+1'den 5+1'e kadar farklı daire seçeneklerinin bulunduğu proje  Marmaray  ve havaalanına yakın konumuyla dikkat çekiyor. 700 araçlık otoparka yer verilen projede çocuk kreşi, kafeterya, açık-kapalı yüzme havuzu, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis sahası, spor salonu, Türk hamamı, sauna ve dinlenme salonları bulunuyor. 


Ortadoğu 


Geri Dön