29 / 03 / 2024

Keleşoğlu İnşaat Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Keleşoğlu İnşaat Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Üzerinde çalıştığı,3 karma projeye 2 milyar liralık yatırım yapacak Keleşoğlu, bir yandan da ve Fikirtepe'deki kentsel dönüşüm projesini hayata geçirecek..



GAYRİMENKUL sektörünün önemli oyuncularından Keleşoğlu 2 milyar liralık 3 projeye konsantre oldu. Küçükçekmece CennetKoru projesi hakkında bilgi veren Keleşoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Keleş, projede 408 konut ve 25 mağazadan oluşan mimari tasarımının ön planda olduğunu söyledi. 


Ağırlıklı olarak kalabalık ailelere uygun yapılan ve içinde sadece 8 adet 1+1'in bulunduğu projede 5+1 e kadar değişik olanaklarla daire imkanları sunduklarını dile getiren Keleş, proje hakkında şu bilgileri verdi: "Butik bir proje olan CennetKoru'nun, inşaat ve satışlarına Haziran 2014'te başladık. 


Bugüne kadar yüzde 45'inin satışını gerçekleştirdik. Mayıs 2016'da teslim etmeyi planladığımız projemizde, yüzde 25 peşin yüzde 75 banka kredisi ile satış yapıyoruz. Ayrıca banka kredisi ile satın almak istemeyenlere kendimiz finansmanda yardımcı oluyoruz." 


Mağazalar satışa çıktı

SİTEDEKİ mağazaların da satışa çıktığını aktaran Keleş, "Sadece site içinde bin 500 kişi ve site çevresindeki doluluk oranının yüzde 100 olduğunu düşünecek olursanız sınırlı sayıda olan mağazalarımızın alıcılar için iyi bir yatırım fırsatı olması kaçınılmaz" dedi. Şu an bir çok proje çalışması yaptıklarını, 2015'te kentsel dönüşüm projelerinin toplam yatırımları içinde yüzde 30 yer tutacağını vurgulayan Keleş, Fikirtepe'de kentsel dönüşüm projesi olarak 2 projeye başlamak üzere olduklarını bunlardan birini otel projesi olarak tasarladıklarını dile getirdi. Keleş, bu yıl 1 milyon 150 bin metrekare satılabilir alanı olan 3 büyük karma projeye de başlayacaklarını açıkladı. 


Sabah


Geri Dön