26 / 04 / 2024

Keller Williams CEO'su Türkiye'ye geliyor!

Keller Williams CEO'su Türkiye'ye geliyor!

Kuzey Amerika'da gayrimenkul danışmanlık sektörünün ikonları arasında gösterilen dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams CEO'su Chris Heller, İstanbul'a geliyor. Heller, 7 Eylül'de Türkiye'de...



Kuzey Amerika'da gayrimenkul danışmanlık sektörünün ikonları arasında gösterilen dünyanın en büyük gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams CEO'su Chris Heller, İstanbul'a geliyor. 


Keller Williams Türkiye'nin de kurucu ortaklarından olan Heller, kariyeri boyunca 3 bine yakın ev sattı. Gayrimenkul danışmanlığı tutkuyla sürdüren Heller, yöneticiliğin yanı sıra satış takımının da desteğiyle her yıl 100 ev satmaya devam ediyor. 


7 Eylül Pazartesi günü 08:30-13:00 saatleri arasında İstanbul Marriott Hotel Şişli'de Keller Williams Türkiye ekibiyle bir araya gelerek, başarısı hakkında merak edilen soruları yanıtlayacak. Tüm gayrimenkul danışmanlarına ve sektörde kariyer hedefleyen herkese açık olan etkinlikte Chris Heller, "emlak dünyasında" kendisini zirveye taşıyan yöntemleri anlatacak. 



Hürses





Geri Dön