26 / 04 / 2024

Keller Wıllıams İcra Kurulu Üyeliğine Ergün Yenen atandı!

Keller Wıllıams İcra Kurulu Üyeliğine Ergün Yenen atandı!

Keller Wıllıams İcra Kurulu Üyeliğine Ergün Yenen atandı. Profesyonel iş tecrübesiyle uzun yıllar emlak sektöründe çeşitli yöneticilik kademelerinde görev yapan Ergün Yenen, Keller Williams İcra Kurulu Üyesi oldu.



ABD’nin en fazla danışmana sahip gayrimenkul danışmanlığı firması Keller Williams, icra kurulu üyeliğine Ergün Yenen’i getirdi. Son olarak Ant (REMAX) grubunda kurucu olarak gayrimenkul yöneticiliği yapan Yenen, Keller Williams’taki yeni görevinde Anadolu yakasındaki büyümeden ve yeni ofis açılışlarından sorumlu olacak.


BAŞARISININ SIRRI AİLE ORTAMI


İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu olan Ergün Yenen, ihtisasını New York’taki Rochester Instute and Technology’de yaptı. Profesyonel kariyerine 1984 yılında Erzurum Deprem Evleri İnşaatı saha mühendisi olarak başlayan Yenen, daha sonra Roche İlaç Fabrikası’nda çelik konstrüksiyon şantiye şefi olarak görev yaptı. Bir dönem Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün yapımında da görev üstlenen Yenen, 1990 yılında kendi inşaat şirketi Ant İnşaatı kurdu. 1998’de Ant Grubu Gayrimenkul Limited şirketini kurarak gayrimenkul sektörüne adım attı. 2012 yılında ise YENEN Geliştirme, Yatırım, İnşaat ve Danışmanlık şirketini kurdu.


Uzun yıllardır yaptığı gayrimenkul işinde en çok önem verdiği konunun inanç sistemi ve değerler olduğunu belirten başarılı işadamı, daha önce kendi şirketlerinde yarattığı aile ortamını Keller Williams’ta da hissettiğini belirtiyor. Evli ve bir erkek çocuk babası olan Ergün Yenen, 2013 yılında Türkiye pazarına girerek bir yıl içinde 7 bölge müdürlüğü açan Keller Williams’ın Anadolu yakasındaki büyümesinde aktif sorumluluklar üstlenecek.



Geri Dön