29 / 03 / 2024

Kemal Burak Akvardar kimdir?

Kemal Burak Akvardar kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Finans Müdürü Kemal Burak Akvardar kimdir? Kemal Burak Akvardar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Rönesans Gayrimenkul Finans Müdürü Kemal Burak Akvardar'ın biyografisi...



Kemal Burak Akvardar kimdir?

2003 yılında Bilkent Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun olan Burak Akvardar, 2006 yılında Boğaziçi Üniversitesi’nden Finans Mühendisliği dalında Yüksek Lisans derecesini almıştır. 


İş yaşamına 2004 yılında EG Danışmanlık’ta Yönetici Yardımcısı olarak başlayan Burak Akvardar,Temmuz 2010’dan bu yana Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş.’nin Finans Müdürü olarak görev yapmaktadır. 


Rönesans Gayrimenkul

Rönesans Gayrimenkul Yatırım A.Ş. (“Rönesans Gayrimenkul” veya “Şirket”), 1993’ten bu yana inşaat sektörü, 2001 yılından bu yana ise gayrimenkul sektöründe faaliyet gösteren Rönesans Grubu tarafından 2 Haziran 2006’da gayrimenkul geliştirme ve yatırım faaliyetlerinde bulunmak üzere kurulmuştur. Grup bünyesinde alınan stratejik kararlar doğrultusunda, Rönesans Gayrimenkul, 2008-2009 yıllarında Rönesans Grubu'nun Türkiye’de ve Rusya’daki ticari gayrimenkul geliştirme ve yatırım faaliyetleri için ana şirket haline dönüştürülmüştür. 


Rönesans Gayrimenkul stratejik olarak alışveriş merkezi (AVM) ve ofis gibi düzenli ve uzun vadeli kira geliri yaratan ticari gayrimenkul yatırımlarına odaklanmaktadır. Şirket’in mevcut portföyünde tamamlanmış, geliştirme aşamasında olan veya ileride geliştirmek üzere arsa olarak tutulan toplam 34 gayrimenkul bulunmaktadır. Bunlardan halihazırda 13 tanesi faaliyette olup, kira geliri yaratmaktadır. 


Entegre bir iş modelini benimsemiş olan Rönesans Gayrimenkul, gayrimenkul geliştirme sürecinin tüm aşamalarında faaliyet göstermektedir. Ayrıca, doğrudan veya dolaylı bağlı ortaklıkları vasıtasıyla geliştirdiği gayrimenkullerin kiralama ve yönetimini de aktif olarak üstlenmektedir. Bugüne kadar  Türkiye'de alışveriş merkezlerine, Rusya'da ise ofis yatırımlarına odaklanan Rönesans Gayrimenkul, son  dönemde Türkiye'de ofis, Rusya'da ise AVM projeleri geliştirmeye başlamıştır.





Geri Dön