29 / 03 / 2024

Kemal Sinmez, Wyndham Kalamış Marina'nın satış ve pazarlama direktörü oldu!

Kemal Sinmez, Wyndham Kalamış Marina'nın satış ve pazarlama direktörü oldu!

Bünyesinde tam 7 bin 200 otel bulunduran Wyndham Hotel Group'un Türkiye'deki ilk Wyndham markalı oteli Wyndham Kalamış Marina'nın yeni satış ve pazarlama direktörü Kemal Sinmez oldu




İstanbul'da bulunan irili ufaklı tüm otellerin toplam yatak kapasitesinin 150 bin olduğu tahmin ediliyor. Bu rakamın yaklaşık 30 bini, sayısı 57'yi bulan beş yıldızlı otellere ait. Yakın zamanda 50 yeni beş yıldızlı otelin devreye gireceği istanbul'da geçtiğimiz ay listeye Wyndham Kalamış Marina da katıldı. 


Bünyesinde tam 7 bin 200 otel bulunduran Wyndham Hotel Group'un Türkiye'deki ilk Wyndham markalı oteli Wyndham Kalamış Marina'nın yeni satış ve pazarlama direktörü Kemal Sinmez oldu. Eğitimini istanbul Teknik Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nde tamamlayan Kemal Sinmez, profesyonel iş hayatına satış müdürü olarak CNR Uluslararası Fuarcılıkta başladı. Ardından Rönesans Fuarcılık. Hanover Messe International ve ANFAŞ şirketlerinde görev alan Sinmez, daha sonra The Green Park Hotels&Resorts'da satış müdürü oldu. Polat Renaissance Otel, The Marmara Hotels, Yazıcı Luxury Hotels, Ataköy Marina Park Residences, Ataköy Marina Hotel ve Sheraton İstanbul Ataköy Otel'de üst düzey görevler üstlendi. 

Ekonomist/


Geri Dön