24 / 04 / 2024

Kemalpaşa Kültür Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Kemalpaşa Kültür Merkezi'nin inşaatında sona gelindi!

Kemalpaşa Belediyesi'nin yaptırdığı Kültür, Sanat ve Spor Merkezi projesinde, kaba inşaatın tamamlanmasına az kaldı. Kısa sürede bitirilmesi planlanan inşaat çalışmalarının ardından, merkezin ince inşaat ve dekorasyon işleri başlayacak




Kemalpaşa Belediyesi'nin kendi öz kaynaklarıyla yaptırdığı Kültür, Sanat ve Spor Merkezi projesinde, kaba inşaatın tamamlanmasına az kaldı. Kısa sürede bitirilmesi planlanan inşaat çalışmalarının ardından, merkezin ince inşaat ve dekorasyon işleri başlayacak.


Geçen yıl ekim ayında temeli atılan merkezin 4 ayda kaba inşaatının tamamlanma noktasına geldiğini belirten Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, merkezin 2016 sonuna kadar faaliyete geçirmeyi istediklerini söyledi. Uğurlu, "Görevi devraldığımız zaman belediyemizin banka ve işçilerine borcu vardı. Belediyenin bütçesi ise yatırıma uygun değildi. Biz mali yapımızı disipline ederek, böylesi önemli bir projeyi hayata geçirecek kaynağı ortaya çıkardık. Bu sayede de geçtiğimiz Ekim ayında merkezin temelini attık. Kısa sürede de merkezin kaba inşaatının tamamlanma aşamasına gelindi" dedi.


Üç katlı projenin çok amaçlı olarak planlandığını hatırlatan Başkan Uğurlu, "Toplam 3 kattan oluşan merkezimizi, yılsonuna kadar vatandaşlarımızın kullanımına açmayı hedefliyoruz. İçinde konferans ve tiyatro salonu, fithess merkezi, kafeterya ve spor alanları ile sinema salonunun bulunduğu merkezin, ilçemizin sosyal hayatını köklü şekilde değiştireceğine inanıyoruz. Bunun için de var gücümüzle çalışıyoruz" diye konuştu. Başkan Uğurlu, inşaat çalışmalarını yerinde denetlerken yetkililerden de bilgi aldı.



Kemalpaşa Belediyesi




Geri Dön