26 / 04 / 2024

Kemalpaşa Kültür Merkezi'nin temeli Eylül'de atılıyor!

Kemalpaşa Kültür Merkezi'nin temeli Eylül'de atılıyor!

Kemalpaşa Belediyesi, uzun zamandır üzerinde çalıştığı Kültür Merkezi projesinde ihale sürecine geldi. 26 Ağustos tarihinde yapılacak ihale sonrası, bir gecikme olmazsa 2016 yılı sonuna kadar merkezin tamamlanması planlanıyor




Sosyal ve kültürel alandaki hizmetleriyle dikkat çeken Kemalpaşa Belediyesi, uzun zamandır üzerinde çalıştığı Kültür Merkezi projesinde ihale sürecine geldi. 26 Ağustos tarihinde yapılacak ihale sonrası, bir gecikme olmazsa 2016 yılı sonuna kadar merkezin tamamlanması planlanıyor. Yaklaşık 4 bin 900 metrekare inşaat alanında başlatılacak çalışmalar kapsamında, içinde 800 kişilik sinema salonu da bulunan bina Kemalpaşa'nın yeni cazibe merkezi olacak.

Belediye Başkanı Arif Uğurlu, "Bu ilçemize kazandıracağımız en önemli projelerden biri. Yaklaşık 4 bin 900 metrekarelik inşaat alanı üzerinde bin 200 metrekarelik alanda yükselecek olan Kültür Merkezi'nin yaklaşık 400 gün sonra tamamlanacağını öngörüyoruz" dedi. 


4 kattan oluşacak

Toplam 4 kattan oluşan merkezde birçok detayın düşünüldüğünü aktaran Uğurlu, "Sekiz Eylül Mahallesi'nde yeraltı, zemin ve üstte ise iki kattan oluşacak binada sadece kültür ve sinema salonu değil aynı zamanda kreş ve fitness merkezi de bulunacak" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön