25 / 04 / 2024

Kemer Life XXIII projesinin inşaat çalışmaları ne zaman bitecek?

Kemer Life XXIII projesinin inşaat çalışmaları ne zaman bitecek?

1+0'dan 5+1'e kadar daire seçeneklerinin bulunduğu Kemer Life'ın inşaat süresi 2 yıl olarak belirlendi.Metal Yapı, Kemer Life serisine yeni bir halka daha ekliyor. 160 konuttan oluşan proje Kemerburgaz’da inşa ediliyor.



İstanbul’un en değerli yaşam bölgelerinden Kemerburgaz’da yakın bir zamanda inşaatı başlayacak ve 24 ayda teslimatı gerçekleşecek Kemerlife XXIII projesi farklı ebatlarda 169 bağımsız üniteden oluşuyor. Hepsi doğaya ve yeşilliklere bakan dairelerden oluşan proje, İstanbul’da yaşamı doğayla birleştirmek isteyenler için mükemmel bir seçenek olacak.


Metal Yapı Kemer Life 21 ile başlattığı ve Kemer Life 22 ile devam ettirdiği proje serisine bir halka daha ekliyor. 7200 metrekare alana inşa edilecek yeni proje 160 konuttan oluşuyor.



Kemer Life 23 (XXIII) Kemerburgaz'da su kemerlerinden hemen sonra İstanbul caddesi üzerinde inşa ediliyor. Açık yüzme havuzu, fitness salonu, çocuk oyun alanı gibi sosyal donatılara sahip projenin caddeye bakan tarafında ise 8 ticari alan bulunuyor.


Yeni Akit


Geri Dön