26 / 04 / 2024

Kemer Park Evleri Sitesi'nde icradan 5 milyon TL'ye satılık villa!

Kemer Park Evleri Sitesi'nde icradan 5 milyon TL'ye satılık villa!

İstanbul İli Eyüp İlçesi Kemer Park Evleri Sitesi'nde bulunan villa İstanbul 10.İcra Dairesi tarafından 3 Aralık 2015 günü saat 15:50 ile 16:00 arası açık artırma usulüyle ihale edilecek.



İstanbul Eyüp Kemer Park Evleri Sitesi'nde yer alan villa 5 milyon TL bedelle İstanbul 10.İcra Dairesi tarafınca satışa çıkacak.


Tapu Kaydı :Istanbul ili, Eyüp ilçesi, Göktürk Köyü (Mahallesi), 1228 parsel numaralı, 37.657,85m2 yüzölçümlü, Yirmibeş Adet Betonanne Konut nitelikli, Kat Mülkiyetli, 25 bağımsız Bölüm Numaralı, 46/1450 arsa paylı, DUBLEKS VİLLA'nın tamamı.


Özellikleri :Satışa konu; 1228 numaralı parsel Üzerindeki 25 adet Villadan, 25 bağımsız bölüm numaralı Dubleks Villa; İstanbul ili, Eyüp ilçesi, Göktürk Mahallesi, Belediye Caddesi, Yücel Sokak 1 kapı numaralı Kemer Park Evleri Sitesi içerisindeki 25 adet Villa'dan, l/AB(Fiili l/Z) Kapı numaralı Villadır. Söz konusu 25 bağımsız bölüm numaralı Dubleks Villa ve diğer Villalar, yaklaşık 18 yıl önce betonarme karkas sistemde inşa edilmiştir. l/Z kapı numaralı blok, bodrum + zemin kat+1 normal kat+ Çatı katı olmak üzere 3 katlıdır. l/Z Blok Sitenin giriş kapısına göre sitenin ortasında, sağ taraftaki bloktur. Bloğun dış cepheleri mantolu, sıvalı boyalıdır. Villanın girişi Zemin kattan olup, kuzey taraftandır.Villanın dış kapısı Alüminyum doğrama cam kaplı kapıdır. Villanın Zemin katında; Antre, Salon, bir oda, depo, mutfak ve kapalı garaj, normal katta;Antre, 4 oda, 2 banyo, Çatı Katında; 2 oda, salon, hol, ve 2 adet banyo olmak üzer 7+2 planında yaklaşık 550m2 villanın, katlar arası ahşap merpenle birbirine bağlantılıdır. Antre ve hol tabanları ile, mutfak ve banyo taban ve duvarları seramik kaplı, oda zeminleri ahşap parke kaplı, oda duvarları alçı sıva üzeri saten boya, iç kapılar ahşap panel kapı, pencere doğramaları PVC. çift cam, Banyoda duşa kabin, klozet, lavabo ve banyo dolapları bulunmakta, Mutfak tezgahı üzeri mermerit altında üstünde MDF malzemeden yapılı dolaplar, Ankastre hazır mutfak, ısınması doğalgaz kombi sistemdir, iyi isçilik ve malzeme kalitesinde yapılıdır. Belediye hizmetlerinden azami derecede faydalanmaktadır. Söz konusu villa mimari projesinde; Zemin katta salon, bir oda, mutfak, hizmetli odası, Tuvalet, depo ve çamaşır odası, normal katta; 4 oda, 2 banyo planında toplamda 390 m2 alanlıdır. Söz konusu villanın bulunduğu sitenin çevresi tas duvarla çevrili olup, site içerisinde, açık otopark, çocuk oyun parkı, yürüme parkurları, tenis kortu, sosyal tesis binası ve çeşitli etkinlik alanları mevcuttur. Site 24 saat özel güvenlikli, kamara sistem korumalıdır. Okul ve diğer sosyal ihtiyaç alanlarına yakın, ulaşımı kolay bir konumdadır. Söz konusu taşınmazın bulunduğu sitede daha çok gelir düzeyi yüksek insanlar ikamet etmektedir.


Adresi: İstanbul ili, Eyüp ilçesi, Göktürk Mahallesi, Belediye Caddesi, Yücel Sokak 1 kapı numaralı adreste kain, 1228 parsel Üzerinde Bulunan Kemer Park Evleri Sitesi içerisindeki 25 adet bloktan, İ/AB, (Fiilen l/Z ) kapı numaralı, 25 bağımsız bölüm numaralı Dubleks Villa. 


Taşınmazın Son imar Durumu: Eyüp Belediye Başkanlığının 27.02.2015 tarih ve 2506 sayılı yazıya göre; İstanbul ili, Eyüp ilçesi, Göktürk Mahallesi, 1228 parsel sayılı yer, 19.06.2003 tasdik tarihli 1/1000 ölçekli, Göktürk Uygulama imar Planında Blok Nizam, H:3 kat, KASKS:06 yapılanma şartlarında konut alanında kalmaktadır.


Kıymeti: 5.000.000,00 TL

KDV Oranı: %18

Kaydındaki Şerhler: Muhtelif haciz şerhleri mevcut olup; tapu kaydındaki gibidir.

1.Satış Günü: 03/12/2015 günü 15:50 - 16:00 arası

2.Satış Günü: 05/01/2016 günü 15:50 - 16:00 arası

Satış Yeri: İSTANBUL 10. İCRA MÜDÜRLÜĞÜ MEZAT SALONU



Satış Şartları:

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün sonuna kadar esatis.uyap.gov.tr adresinden elektronik ortada teklif verebileceklerdir. Bu arttırmada tahmin edilen değerin %50 sini ve rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmek şartı ile ihale olunur. Birinci artırmada istekli bulunmadığı takdirde elektronik ortamda birinci artırmadan sonraki beşinci günden, ikinci artırma gününden önceki gün sonuna kadar elektronik ortamda teklif verilebilecektir. Bu artırmada da malın tahmin edilen değerin %50 sini, rüçhanlı alacaklılar varsa alacakları toplamını ve satış giderlerini geçmesi şartıyla en çok artırana ihale olunur. Böyle fazla bedelle alıcı çıkmazsa satış talebi düşecektir.

2- Artırmaya iştirak edeceklerin, tahmin edilen değerin % 20'si oranında pey akçesini İstanbul lO.İcra Müdürlüğü T. Vakıflar Bankası Çağlayan Adliye Şubesinde bulunan TR**********************07 İBAN numaralı hesabımıza T.C kimlik ve dosya numarası yazılarak yatırılması veya bu miktar kadar milli bir bankanın "şartsız, kesin ve süresiz" teminat mektubunu vermeleri veya Vakıfbank Bankomat kartı olanları Müdürlüğümüzde bulunan POS cihazından yatırmaları lazımdır. Yabancı para kurunda günlük değişimler olması ve 805 sayılı Kanun'un 1. maddesine göre "döviz" teminat olarak kabul edilmez. Satış peşin para iledir, alıcı isteğinde (10) günü geçmemek üzere süre verilebilir. Damga vergisi, KDV, 1/2 tapu harcı ile teslim masrafları alıcıya aittir. Tellâliye resmi, taşınmazın aynından doğan vergiler satış bedelinden ödenir.

3- İpotek sahibi alacaklılarla diğer ilgilerin (*) bu gayrimenkul üzerindeki haklarını özellikle faiz ve giderlere dair olan iddialannı dayanağı belgeler ile (15) gün içinde dairemize bildirmeleri lazımdır; aksi takdirde haklan tapu sicil ile sabit olmadıkça paylaşmadan hariç bırakılacaktır.

4- Satış bedeli hemen veya verilen mühlet içinde ödenmezse İcra ve İflas Kanununun 133 üncü maddesi gereğince ihale feshedilir. İhaleye katılıp daha sonra ihale bedelini yatırmamak sureti ile ihalenin feshine sebep olan tüm alıcılar ve kefilleri teklif ettikleri bedel ile son ihale bedeli arasındaki farktan ve diğer zararlardan ve ayrıca temerrüt faizinden müteselsilen mesul olacaklardır. İhale farkı ve temerrüt faizi ayrıca hükme hacet kalmaksızın dairemizce tahsil olunacak, bu fark, varsa öncelikle teminat bedelinden alınacaktır.

5- Şartname, ilan tarihinden itibaren herkesin görebilmesi için dairede açık olup gideri verildiği takdirde isteyen alıcıya bir örneği gönderilebilir.

6- İİK.127.Md. GÖRE SATIŞ İLANININ TEBLİĞİ: Adresleri tapuda kayıtlı olmayan (Mübrez tapu kaydında belirtilen) alakadarlara takip ilgililerine gönderilen tebligatların tebliğ imkansızlığı halinde işbu satış ilanı tebliğ yerine kaim olmak üzere ilanen tebliğ olunur.

7- Satışa iştirak edenlerin şartnameyi görmüş ve münderecatını kabul etmiş sayılacakları, başkaca bilgi almak isteyenlerin 2014/2997 Esas sayılı dosya numarasıyla müdürlüğümüze başvurmaları ilan

olunur.06/10/2015


Geri Dön