28 / 03 / 2024

Kemerburgaz Semt Polikliniği açıldı!

Kemerburgaz Semt Polikliniği açıldı!

Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ‘Önce sağlık, sonra hizmet’ sloganıyla başlattığı projeler çerçevesinde Kemerburgaz’da Fitness Merkezi ve Kemerburgaz Semt Polikliniği açılışı gerçekleştirdi. Aydın, “ Verdiğimiz sözleri bir bir tutuyoruz” dedi.




Eyüp Belediyesi yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Başkan Remzi Aydın yapımı tamamlanan Kemerburgaz Semt Polikliniği ile Fitness Merkezi’nin açılışını gerçekleştirdi. Bölgede önemli bir ihtiyacı karşılayacak olan Eyüp Belediyesi Kemerburgaz Semt Polikliniği aynı zamanda Göktürklülere de hizmet verecek. 


Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın ‘Önce sağlık, sonra hizmet’ sloganıyla başlattığı projeler çerçevesinde Kemerburgaz’da Fitness Merkezi ve Kemerburgaz Semt Polikliniği açılışı gerçekleştirdi. Her iki açılışı da peş peşe yapan Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “ Göreve gelmeden önce verdiğimiz sözleri bir bir tutuyoruz” dedi.  Açılışa AK Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Bürge’nin yanı sıra Eyüp Kaymakamı Abdullah Dölek, , Eyüp Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Aykaç ve çok sayıda vatandaş katıldı.


“SÖZÜMÜZÜ TUTTUK”

Eyüp Belediyesi olarak sağlık alanındaki hizmetlere büyük önem verdiğini belirten Eyüp Belediye Başkanı Remzi Aydın, “Biz seçimlerde aday olduğumuzda ilk bu bölgeye geldiğimizde ilk karşımıza çıkan, talep sağlıktı. Bölge vatandaşının birinci talebi buydu. Bizde bu konuda çalışacağımıza söz vermiştik ve çalıştık. Göreve geldiğimizde ilk yaptığımız işlerden bir tanesi bu oldu. Tabi sağlık bizim direk görev alanımıza girmiyor. Bununla beraber tabi biz, konuşmamda belirttiğim gibi halkımızın her türlü talebine ilgiliyiz, alakalıyız. Olabildiğince halkımızın isteklerini en iyi şekilde karşılamaya çalışıyoruz. Burası gerçekten çok güzel kaliteli bir hizmet oldu. Aile hekimliklerimiz var. Hemen yanında 112 acil ambulans servislerimiz var. Hemen karşısında da uzman hekimlerin olduğu bir kompleksimiz var. Hepsi bir arada artı bir hastane oldu gerçekten. Mutluyuz, çok güzel bir iş yaptığımızı düşünüyorum. Kemerburgaz’a, Göktürk’e ve civar köylere ciddi şekilde sağlık hizmetini getirdiğini düşünüyorum. Büyük bir boşluğu doldurduk. Kemerburgaz’a hizmetlerimiz devam edecek. Kemerburgazlı hemşerilerimiz her şeyin en güzeline layık. Başka güzellikleri de onlarla hep beraber yaşayacağız” şeklinde konuştu.

Açılan polikliniğin vatandaşın bir çok sağlık sorununa büyük ölçüde çözüm getireceğini belirten Eyüp Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hasan Karaman, “Bu poliklinik ile halkımıza 8-10 branşta hizmet vereceğiz ve zamanla daha da iyi hale getireceğiz. Polikliniğimizde 20’ye yakın personelimiz çalışmakta. Eyüp Belediyesine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi


Kemerburgaz Semt Polikliniği’nde vatandaşlar, laboratuvar hizmetlerinin yanı sıra, üroloji, kulak burun boğaz, genel cerrahi, göz, kadın doğum, diş ve acil servis hizmetlerinden de yararlanacaklar. İlk etapta gece nöbeti saat 23.00’e kadar olacak polikliniğin yakın bir zamanda talepler doğrultusunda 24 saat esasına göre çalışması hedefleniyor. Poliklinikte 18.00 ile 22.00 saatleri arası da uzman doktor görev yapacak. 



Eyüp Belediyesi


Geri Dön