26 / 04 / 2024

Kemercity 3. etapta 190 bin liraya!

Kemercity 3. etapta 190 bin liraya!

Gün İnşaat'ın İstanbul'un hızla gelişen bölgelerinden Göktürk-Kemerburgaz'a farklı bir soluk getirecek yeni projesi butik özellikli Kemercity III. Etap'tae fiyatlar 190 bin TL'den başlıyor



Gün İnşaat'ın İstanbul'un hızla gelişen bölgelerinden Göktürk-Kemerburgaz'a farklı bir soluk getirecek yeni projesi Kemerciy III. Etap, butik özelliği, ekonomik fiyatlı 4 farklı büyüklükteki lüks daire seçenekleri ve uygun ödeme koşullarıyla yeni yaşam imkanı sunuyor.
 
İstanbul'un merkezinde ekonomik fiyatlarla butik ve lüks yaşamı tercih edenlerin seçimi olan Kemercity projesinde dış cephede Finlandiya'dan ithal Thermowood ahşap kullanılırken iç dekorasyonunda odalarda ithal lamine parkeden,  banyoda Vitra'ya, mutfak ve banyo dolaplarında Eczacıbaşı ve İntemaya kadar sektörün önde gelen lüks markaları kullanılıyor.
 
2 bin 500 m2 alan üzerinde yürüyüş parkurları, çocuklar için oyun alanları, yüzme havuzu ve akşamüzerleri barbekü keyfi yapabileceğiniz bahçedeki bölümü ile Kemercity III Projesi, doğanın içinde şehrin karmaşasından uzak, bir o kadar da İstanbul'un kalbi Mecidiyeköy, Levent, Maslak, Taksim gibi şehir merkezlerine 15 dakika mesafede yer alıyor. Projenin lokasyon özellikleri arasında tüm ihtiyaçlarınızı rahatlıkla karşılayabileceğiniz kafeler, restoranlar, hastaneler, sinema ve okullar yer alıyor.
 
1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olmak üzere, farklı m2 büyüklüğündeki 4 tip daire seçeneği sunulan evlerin kaba inşaatı tamamlanırken, ince imalatına başlanıldı.  Fiyatları 190 bin ile 500 bin aralığında değişen Kemercity III Evlerinin teslim tarihi 2010 Aralık ayı sonu olarak öngörülüyor. Konutların %55'inin satışı tamamlanan projede Gün İnşaat'ın özel ödeme koşulları ve aracılık eden Garanti bankasının özel kredi imkanı sunuluyor.

0212 322 47 24-25
www.kemercity.com
[email protected]
Projeden görüntüler için tıklayınız...


Geri Dön