20 / 04 / 2024

Kemer'e En iyi Turizm Ödülü verildi!

Kemer'e En iyi Turizm Ödülü verildi!

Berlin ITB Fuarı'nda gerçekleşen 9. Geleneksel Tourexpi Destinasyon Yönetimi Ödülleri'nde Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül En İyi Turizm Belediye Başkanı seçildi.



TURİZMDE pazarlama, tanıtım, ürün geliştirme ve altyapı çalışmalarında BelediyeSektör işbirliği için örnek teşkil eden Kemer Belediye Başkam Mustafa Gül, Berlin ITB Fuarı'nda düzenlenen 9. Geleneksel Tourexpi Destinasyon Yönetimi Ödülleri'nde 'En İyi Turizm Belediye Başkanı' seçildi. 



ÖRNEK BAŞKAN 

18 bin yerli ve yabancı turizm profesyoneli, seyahat acentesi, tur operatörü ve otel çalışanlarının oylarıyla Türk turizmine katkılarından dolayı ödüle layık görülen Gül, ödülünü Türkiye Standı'nda aldı. Yerli ve yabancı tur operatörü ve seyahat acentalarıyla gerçekleştirdiği yakın çalışma ve işbirliği ile Kemer'in bir turizm markası olarak uluslararası farkındalığmı arttıran Başkan Gül, dünyanın önemli fuarlarından biri olan Berlin ITB Fuarı'nda Kemer halkı adına böyle bir ödül almanın kendisini çok mutlu ettiğini belirtti. 



HEDEF: TURİZMDE BİR NUMARA OLMAK 

Hedeflerinin gerek Avrupa gerekse de Rus pazarında Kemer'i en iyi şeküde tanıtarak, turizmde bir numara yapmak olduğunu kaydeden Başkan Gül, "Her fuarda olduğu gibi bölgemizin doğal güzellikleri, turizm tesisleri ve alternatif turizm seçeneklerini ziyaretçüere açarak tanıtımlarımızı sürdürmeye devam ediyoruz" dedi. 



Hürriyet


Geri Dön