25 / 04 / 2024

Kemer'in yeni yatırımı amfitiyatro!

Kemer'in yeni yatırımı amfitiyatro!

Yerel seçimler geride kalalı 4 ay oldu. İster değişsin, ister değişmesin, birçok belediye başkanı bütçesini denkleştirip, kendisine gelecek için yol haritası çizmeye çalışıyor



Antalya'nın turizm merkezlerinden Kemer'in belediye başkanının da seçim beyannamesindeki birçok vaadi hayata geçirmek için kolları sıvadığını öğrendik.

29 Mart yerel seçimlerinde yeniden MHP'li Belediye Başkanı Mustafa Gül, ilk iş olarak 10 yıl ara verilen 6. Kemer Altın Nar Festivali'ni hayata geçirdi. Bir anlamda 1994-1999'te belediye başkanlığı yaptığı dönemdeki bir projesini devam ettirdi. By Grup'un sahibi Murat Baytaş'ın organize ettiği ve genel sanat yönetmenliğini üstlendiği festivale 11 ülkeden 400 sanatçının katldığını belirtelim.

Mustafa Gül, festivalin hemen ardından, yine seçim beyannamesinde bulunan bir yatırım için daha düğmeye basmış. Kemer Turizmini 12 ay canlı tutmak isteyen Gül, ilçede 5 bin kişilik bir amfitiyatro kurmaya karar vermiş. Bu yatırımı yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirmek isteyen Başkan Gül, bu hafta, Port Bodrum Yalıkavak Marina'daki amfitiyatronun işletme haklarını alan Amerika merkezli TTV Investment Group'un yöneticileriyle görüşecekmiş. TTV Group'un ortaklarından birinin Amerika'da yaşayan Türk girişimci Mustafa Kavruklar olduğunu belirtelim. TTV ortakları ile Başkan Gül'ü de bu grubun Türkiye temsilciliğini alan By Group'un sahibi Murat Baytaş buluşturacakmış. Bakalım taraflar yatırımın detayı konusunda anlaşabilecek mi?
Para Dergisi


Geri Dön