19 / 03 / 2024

Kenan İmirzalıoğlu, Fisher Adası’ndan 2 milyon dolara villa aldı!

Kenan İmirzalıoğlu, Fisher Adası’ndan 2 milyon dolara villa aldı!

Kenan İmirzalıoğlu, gözden uzak olmayı tercih etti. İstanbul’da da sakin bir semtte yaşayan ünlü oyuncu, eşi Sinem Kobal’la Miami’deki Fisher Adası’ndan villa aldı.



Sanat dünyasının gözde çifti Sinem Kobal ile Kenan İmirzalıoğlu, ABD'de 'ev'lendi! Geçtiğimiz ay Güney Amerika turuna çıkan ikili, Brezilya'daki renkli Rio Karnavalı'nın ardından rotasını ABD'nin gözde turistik kenti Miami'ye çevirmişti. Kiraladıkları lüks VIP minibüs ve yine lüks bir tekneyle Star Island ve Palm Island'ı hem karadan hem de denizden turlayan ünlü çift, buradaki lüks villaların fiyatını pahalı bulunca ev arayışını sürdürdü. 


2 ODALI VE 150 METREKARE...

Miami'deki emlakçılarla beğendikleri villaları tek tek dolaşan Kobal ile İmirzalıoğlu, sonunda gönüllerine göre bir villa buldu. Ünlü çift, Miami'deki Fisher Island'da 2 milyon dolara (yaklaşık 7 buçuk milyon lira) Atlas Okyanusu'na kıyısı bulunan bir villada karar kıldı. 2 odası ve 2 banyosu bulunan 150 metrekarelik villayı görür görmez beğenen ikilinin emlakçıyla el sıkışıp satış için yasal işlemleri başlattığı öğrenildi. İkili, okyanus manzaralı, teraslı ve havuzlu lüks villanın dekorasyonu için de ABD'deki arkadaşlarından yardım istedi. İstanbul'da Taksim ve Cihangir başta olmak üzere çeşitli semtlerde gayrimenkulleri olan Kenan İmirzalıoğlu, Marmaris'te de ev sahibi… Bu arada Türkiye'deki özel hayatlarını gözlerden uzak yaşayan Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu, ABD'de aldıkları villayı da küçük bir adada seçerek daha sakin ve huzurlu günler geçirmeyi planlıyor...


Kenan İmirzalıoğlu, Fisher Adası’ndan 2 milyon dolara villa aldı!


KARADAN ULAŞIM YOK

ABD'de kişi başına düşen gelirin en yüksek olduğu bölge Fisher Island'da 226 hane bulunuyor. 132 kişinin yaşadığı adaya Miami'den tekne veya feribotla ulaşım sağlanıyor. Gözlerden uzak tatil yapmak için ideal bir adres olan Fisher Island, bundan böyle ünlü çiftin ikinci yuvaları olacak.


Kenan İmirzalıoğlu, Fisher Adası’ndan 2 milyon dolara villa aldı!


Takvim


Geri Dön